Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Goat Simulator'e Ücretsiz Yeni Harita ve Split-Screen Desteği Geliyor


    9.99 dolarlık fiyatıyla PC için sunulan Goat Simulator, oldukça beğenilen bir 'kafa dağıtma' oyunu olmuştu. Oyuncular tarafından olumlu yorumlar alan Goat Simulator için yapımcı ekip, ücretsiz sunulacak bir güncellemenin haberini verdi. 
 
    Belirtilenlere göre oyunun 1.1 güncellemesiyle birlikte Goat Simulator, yeni içeriklere kavuşacak. Bu güncellemeyle oyuna yeni keçi türleri ve yeni başarımların haricinde yeni bir harita eklenecek. Ayrıca split-screen co-op desteği de bu güncellemeyle sunulacak. Yapımcı ekibin yayınladığı yazıya bakarsak eğer, daha geniş multiplayer modları oyunun yoğun fizik unsurları içermesinden dolayı pek mümkün görünmüyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Keçi Goat Simulator Keçi Simülasyonu Unreal Engine
Nvidia'nın Mantle Benzeri Performans Artışı Sunan Ekran Kartı Sürücüsünün Betası Yayınlandı Xbox Patronu: "Alınan DRM Kararları Bana da Uymuyordu"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.10.2014 16:34:22

0
la hani link yok cici

brandnewday11

12.4.2014 16:47:30

+1
allah aşkına şu linke girin bir bakın keçi simülatörü İOS içinde çıkmış inanılmaz kısa süre içerisinde appstoreye eklenecektir jailbreak yapmadığım için yüklemedim. http://iphone.mob.org/game/crazy_goat.html

alike03

8.4.2014 09:26:45

+2
Bu oyun ilk ciktigindaki düsüncem resmen bir kazik oldugundaydi. Cünkü oyun 10$, etrafi dagitmaktan baska yapacak birsey yok, harita cok kücük, buglar oyun mekanigi diye öylece birakilmis ve 15-20 dakika sonra sıkıyor. Ama böyle yeni haritalar (adam gibi olursa tabi), ve absürt seyler ekleyerek gec de olsa o fiyatin hakkini verebilirler. Ne bileyim üzaya gitmek üzere olan bir roket eklesinler. Baska bir gezegen eklesinler. Oyuna eklenebilecek o kadar cok sey varki. Ama adamlar sadece bir "köy" eklemisler oyuna ve fiyatini da 3-4 dolar yerine 10 dolar belirlemisler. O zaman hakkini verecekler.

Wayward Son

7.4.2014 20:54:34

0
Merakla bekliyoruz. Keşke online co-op gelse de dağıtsak etrafı cümbür cemaat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Goat Simulator ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız