Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoW: Ascension'ın Yeni Multiplayer Mod Duyurulacak

God of War: Ascension merakla bekleniyor

     God of War: Ascension ile birlikte seri ilk defa multiplayer modlara kavuşuyor. Sony'nin Santa Monica stüdyoları ise bu modun göstermelik yapılmadığını kanıtlamak istercesine yeni modlar duyurmaya devam ediyor.
 
     Şu ana kadar Team Favor of the Gods, Favor of the Gods ve Capture the Flag adlı üç oyun modu duyuran Santa Monica Studio, oyunun 4. multiplayer modunu ise haftaya duyuracak. Bakalım ne tür bir mod ile karşılaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War Sony PS3 Kratos God of War 4 Santa Monica Studios
Kojima, PS4 için Bir Metal Gear Solid Düşünüyor Xbox Live İndirimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.3.2013 02:12:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Beyler ben oyunun D&R'den ön sipariş kutusunu aldım.İçinden Mytholocyk Heros Pack diye bişey çıktı ve altında kod varsı ama bu kod kullanılmış ürünü 9 Şubatta aldım o günden beri bama sistemde arıza var diyolar 15 Marta kadar kullanmam lazım diyor yardım edin lütfen olcak gibi değil :( bide mp beta nerden bulabilirim çıktı mı ben SP demosunu indirdim mp beta varmı.?
Dostum bildiğim kadarıyla hediye karakteri oyunun çıktığı gün veya bir hafta kadar önce kullanman gerekiyor ayrıca oyun çıktıktan sonrada belirli bir süre yararlanabilirsin. Gerekli bilgiyi Sony mağazasından almıştım şuan için elinde bulunan kodlar pasif durumda panik yapmana gerek yok.Sen yinede internetten takip et ne zaman kullanabileceğin konusunda net bilgi bulabilirsin ama eminim kodlar şuanda aktif değil.

BSC Misafiri

4.3.2013 02:12:07

0
Sony yine para kazanmanın yolunu buldu. Oyun konsol sattıran oyunların başında ki bende sırf GOW için PS3 aldım.Bu oyun için ıvıra zıvıra para harcarmıyım şuan için de bilemiyorum ama bu oyun çıktıktan sonra birsürü şeyide parayla satacaklarından eminin kıyafetler, silahlar, ek yetenekler vs.. standart verilenler her oyunda olduğu gibi belirli bir süre sonra yetersiz kalacak karakter seviyesi yükseldikçe yeni itemlere ihtiyaç duyacaksın ve oyun illaki birşeyler almaya itecek. bana öyle geliyor ki Sony bu oyun için 119 TL ile yetinmeyecektir.

BSC Misafiri

3.3.2013 11:24:13

0
Beyler ben oyunun D&R'den ön sipariş kutusunu aldım.İçinden Mytholocyk Heros Pack diye bişey çıktı ve altında kod varsı ama bu kod kullanılmış ürünü 9 Şubatta aldım o günden beri bama sistemde arıza var diyolar 15 Marta kadar kullanmam lazım diyor yardım edin lütfen olcak gibi değil :( bide mp beta nerden bulabilirim çıktı mı ben SP demosunu indirdim mp beta varmı.?

BSC Misafiri

3.3.2013 11:24:07

0
Beyler ben oyunun D&R'den ön sipariş kutusunu aldım.İçinden Mytholocyk Heros Pack diye bişey çıktı ve altında kod varsı ama bu kod kullanılmış ürünü 9 Şubatta aldım o günden beri bama sistemde arıza var diyolar 15 Marta kadar kullanmam lazım diyor yardım edin lütfen olcak gibi değil :(

BSC Misafiri

2.3.2013 15:34:12

0
beta çok eğlenceliydi

osmannking1507

2.3.2013 14:12:20

0
gow güzeldir ama bu tür oyunlarda ks den kafayı yiyorum ben

rambocuk

2.3.2013 13:35:33

0
onlineside çok iyiydi betada

Recharged

2.3.2013 12:25:59

0
Oyunun çıkışına az kaldı.Online modlar ciddi şekilde eğlenceli olacaktır.Dörüncü modu merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ascension
+ TAKİBE
AL
94 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız