Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoW: Ascension'ın PSN Sürüme 80 GB Yer Gerekli


     God of War: Ascension'ı Playstation Network üzerinden de satışa çıkaracağını açıklayan Sony ayrıca çeşitli etkinliklerle de oyunun multiplayer sürümünü ayakta tutacağını açıklamıştı. Yeni açıklamalara göre God of War: Ascension'ın PSN sürümü için 80 GB'lık boş yere ihtiyacınız olacak.
 
     Oyunun asıl boyutunun 36 GB olduğunu hatırlatalım. Buna karşın Playstation Network sürümünü satın almak istediğinizde ise hard diskinizde neredeyse 2 katı boş yere ihtiyacınız oluyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstationlifestyle God of War Sony PS3 Kratos God of War 4 Santa Monica Studios
Sony: "F2P Yeni Neslin Önemli Bir Parçası" Wind Waker HD Amerika'da Büyük İlgi Gördü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2013 14:06:08

0
RedTurkei,sana katılmakla beraber, korsan oyun ve program için uğraşan kişiler bir şekilde bir açık bulup yine yapacaklarını yaparlar. En azından işleri birazdaha zahmetli olur o ayrı. :) Saygılar.

cemecem21

16.10.2013 22:20:38

0
Sony Türkiye'deki genel akk(kota veya adil kullanım kotasının) 50 gb olduğunu biliyor mu acaba? Sanırsam bilmiyor, çünkü o zaman bu kadar insafsız olmazdı.

RedTurkei

16.10.2013 19:50:55

0
Korsana drm falan yapacağınıza böyle bir yazılım kodlaması yapacaksın oyunlar 100gb olacak nah korsan olur boşuna bluttu falan uğraşmayın süper taktik :D taki bağlantılar daha da hızlanana kadar sonra daha fazla yaparsın :D

Master_Evil

16.10.2013 17:47:35

0
yuuuhh

BSC Misafiri

16.10.2013 14:20:17

+1
Gow3'de olsa psn'den indirsek. Saygılar.

mamy12

16.10.2013 12:57:11

+1
ee öyle zaten sadece bu oyun için değil psn den indirdiğimiz herhangi bir oyun yüklenirken ilk önce oyun inen dosyadan yüklendiği ve sonra da yükleme tamamlanınca silindiği için haliyle asıl boyutunun iki katı boş alan istiyor hdd mizde normal bu oyunla ilgili söylemek istediğim birkaç şey var bu sözlerimi söylemeden önce PS3 ümü 2009 da sırf GOD OF WAR oyunu için aldığımı ( o sene god of war 2010 a ertelenmişti acayip üzülmüştüm ) ve tam bir GOD OF WAR hastası biriyim . Bütün oyunlarını tüm zorluk seviyelerinde bitirdim ve bütün trophylerini açtım severek. Ama gelin görün ki ASCENSION yani bu oyun seriye hiç mi hiç yakışmadı. Önceki oyunlarını oynarken ulen bi daha oynayayım diye içimde istek doğardı şimdi bu oyunu oynadıktan ve god of war serisini çok sevdiğimden bitirdikten sonra bir daha oynamak isteği gelmedi içimden. Neden çok basit aslında 1. si kratos doğru dürüst konuşmuyor nerde o haykıran ortalığı yakıp yıkacam diye bağıran kratos hadi bunu geçtim en önemlisi bence oyun mekanikleri. Gerçekten de oyun mekaniklerinin değişmesi tek kelimeyle berbat olmuş. Düşmanlara vurup da onlara vurduğumuzu hissedememek ( hani fps lerdeki vuruş hissi vardıya onun gibi düşmana vuruyosun sanki ona zincirimiz filan vurmamış da öylesine düşmanın içinden geçiyormuş gibi olması fena kötü ) çok çok kötü anlamsız fps düşüşleri anlamsız zoom out ahh kratos ne yaptılar sana böyle :(

bozcan

16.10.2013 11:16:41

+1
Oha aga bu nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ascension
+ TAKİBE
AL
94 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız