Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoG'da Ice Wind Dale 2: Complete Satışa Çıktı


 
    Black Isle Studios'u Planescape: Torment, Fallout ve Baldur's Gate gibi oyunlardan tanıyoruz. Bir çok elemanı şu an Obsidian Entertainment bünyesinde olan bu rpg ustası firmanın Ice Wind Dale adında mükemmel bir oyunu da var. Bilgisayar rpg'lerini yakından takip edenler bu oyunu zaten oynamıştır, ama oynamadıysanız GoG'da güzel bir fırsat var.

    2002 yılında piyasaya çıkan Ice Wind Dale II: Complete 9.99 dolar karşılığında GoG'da satışa çıktı. Bu pakette soundtrack albümü, sanatsal çalışmalar gibi çeşitli extra içerikler de bulunuyor.

  Son dönemlerde RPG'lerin azlığından yakınıyorsanız oyunu buradan satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Atari RPG Black Isle Studios Ice Wind Dale
M.A.G.'in Escalation DLC'si Çıktı Move İçin Çıkmış ve Çıkacak Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.11.2010 18:26:48

0
RPG'ler de bu nesilde yavaşladı sayılabilir iyi RPG'ler var ama Aksiyonu ağır basan RPG'ler var bu nesilde bu nesilde FPS 2 kat arttı zaten sadece..

On.E

5.11.2010 18:24:52

0
RPG'ler de bu nesilde yavaşladı sayılabilir iyi RPG'ler var ama Aksiyonu ağır basan RPG'ler var bu nesilde bu nesilde FPS 2 kat arttı zaten sadece..

BSC Misafiri

5.11.2010 11:48:04

0
Çok güzel bir oyundur bütün RPG severlere tavsiye ederim.. en az 15 kez Multiplayer olarak ilerlemeli şekilde oynadık ve bukadar zevk alınabilecek çok az oyun olduğuna inanıyorum.. tabiki İngilizceniz orta seviyenin biraz üzerinde olması lazım diyaloglar için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız