Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of a Tale PS4 ve Xbox One için Şubat 2019'da Çıkacak

 
Geliştirici SeithCG, Ghost of a Tale PlayStation 4 ve Xbox One versiyonunun Şubat 2019'da çıkış yapacağını duyurdu.

Aksiyon rol yapma oyunu şu anda PC ve Oyun Önizleme (Game Preview) programı aracılığıyla Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ghost of a Tale, Dwindling Heights Kalesi'nin zindanlarından kaçıp gerçek aşkı Merra'nın kaderini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir maceraya atılan Tilo adındaki cesur ve şair bir farenin öyküsüdür. Sadece hayvanların yaşadığı bir ortaçağ dünyasında geçen; klasik macera, aksiyon RPG'si ve keşfetme oyunlarının öğelerini, zengin ve kapsamlı görsel içeriklerle harmanlayan Ghost of a Tale, destansı ve içten bir masalla sizleri baş başa bırakmaktadır.

Bir farenin gizlenme, çeviklik ve kurnazlık becerilerini kullanarak; aşk dolu bir müzikle Dwindling Heights Kalesi'nin kule ve zindanlarını keşfedecek, tehlikelerinin üstesinden gelecek ve sırlarını ortaya çıkaracaksınız. Dwindling Heights, küçük bir fare için tehlikeli bir yerdir ve Tilo da çok kavgacı biri sayılmaz. Sizden iki kat büyük düşmanlarla karşılaştığınızda, kurnazlık ve çeviklik en değerli yoldaşlarınız olur. Karşılaştığınız karakterlerle konuşun, düşmanlar ve dostlar edinin, Merra'yı bulma maceranızda aranmadık delik bırakmayın.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
PlayStation Classic Kutu Açılımı Videosu Take-Two ‘Agent’ Markasının Kullanım Haklarını Bıraktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız