Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Get Even, Oculus Rift ve Project Morpheus'a Destek Sunacak


    The Farm 51'in oyun dünyasında yeni bir teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Get Even, 3D tarama yöntemiyle birlikte gerçekte olan nesneleri veya mekanları bire bir sanal ortama aktarılarak oluşturuluyor. Grafiksel açıdan oldukça heyecan verici duran Get Even için, sanal gerçeklik desteği duyuruldu.
 
    Polonyalı bağımsız firma The Farm 51'in Get Even'ın Steam Greenlight sayfasında yaptığı açıklamalara göre oyun, PC ve PS4'teki sanal gerçeklik cihazlarını destekleyecek. PS4'te tek seçenek olarak Project Morpheus'u kullanacak olan yapım, PC'de popüler isim olan Oculus Rift'e yoğunlaşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Farm 51 Get Even First Person PC PS4 Xbox one
Diablo 3'ün Ek Paketi, PC Üzerinde Bir Haftada 2.7 Milyon Sattı The Elder Scrolls Online Betasına 5 Milyon Kişi Kayıt Yaptırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alike03

4.4.2014 09:45:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: REALTROLL XBOX boynu bükük garip bir yetim kaldı :(
Benim bildigim Microsoft bunun altinda kalmaz ama. Morpheus'dan cok daha iyi bir VR "Gözlügü" sunacaklarindan eminim. Xbox One'a kadar Microsoft herzaman daha iyisini sundu (Controller, Kinect, vs..). Morpheus'a baktimi insan biraz aceleye geldigini görüyor. Görüs acisi vs den dolayi. Bence Microsofttan önce duyurup zaten üstün olduklari satis miktarlarini daha da arttirmak icin yaptilar bu erken hamleyi.

imakenya dragons

4.4.2014 07:57:54

0
Guzel haber, beklıyoruz.

BSC Misafiri

3.4.2014 22:01:02

0
Herkes Titanfall dan fps de devrim yapacağını bekledi ama bence asıl devrim yapacak olan oyun budur

BSC Misafiri

3.4.2014 19:54:14

-1
@realtrool Daha bu piyasa çok yeni. Zaten Microsoft değişik bir VR üzerinde çalışıyor. Biraz geç çıksa bile bir şey kaybetmez.

StrangerLovely

3.4.2014 19:13:23

0
Yapımcılar teker teker morpheus ve rift'e oyun duyurmaya başladılar. Büyük ihtimalle cihazlar bu yıl sonuna doğru çıkmış olur.

Kasatka

3.4.2014 18:47:43

0
Gelecegin teknolojisine gelecegi gosteren oyun yada oyun motoru harika gider... (Anlamayanlar icin bakiniz silahta ki gorsel ile (basindan vurulmamis adami basindan burulmus gosteriyor) normal gorsel arasinda ki zamansal fark)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Get Even
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız