Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geri Döndüler: Skullgirls Encore

 
     Aralık ayında PSN ve Xbox Live üzerinde satışı kaldırılan Skullgirls tekrar hayata döndü ve bu defa çok daha iyi. Bir önceki yayıncısı Konami tarafından konan sınırlamalar olmaksızın, Lab Zero ve Autumn Games tarafından çıkartılan 2D dövüş oyunu Skullgirls Encore için hazır olun.
 
     Konsol oyuncuları için yepyeni bir karakter geliyor. Geçtiğimiz yıl PC için yayınlanmış olan, Squigly isimli genç ve ölü dövüşçü, önümüzde üç ay boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek bir DLC ile geliyor. Squigly, çıkışı ardından sınırlı bir süre ücretsiz olarak indirilebilecek beş karakterin ilki. 
 
     Yenilenmiş Skullgirls sadece yeni karakterlerle gelmiyor. Oyun içerisinde kilidini açabileceğiniz "Marie %300" modu ve 3 yeni arka plan var. Oyunun çıkışıyla beraber, bazen donmalara sebep olan bir kaç problem de ortaya çıktı fakat firma bu konu üzerinde çalışıyor. 
 
     Eğer Playstation 3 üzerinden orjinal Skullgirls oyununu  aldıysanız, mesajlarınızı mutlaka kontrol edin. Skullgirls Encore ücretsiz olarak eski kullanıcılara hediye ediliyor. Oyuncular tarafından en büyük eksisi olarak görülen karakterlerin az olması sorunu da ufak ufak düzeltilmeye başlandığına göre, Skullgirls Encore oynamamak için hiç bir sebep yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Skullgirls encore xbox live psn ps3 dövüş 2D
Bugün Nintendo'nun Online Servisleri Kapalı Olacak Unsung Story'nin Kickstarter'ı Başarılı Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız