Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Paralı Auction House, Avrupa'da!


     Diablo 3'ün ilk gününden beri herkesin aklında "Gerçek Paralı Auction House" vardı, herkes öyle ya da böyle neler olacağını merak ediyordu.
 
     Sonunda bugün itibariyle "Gerçek Paralı Auction House" Avrupa sunucularında aktif hale geldi. Bu sistem sayesinde oyuncular oyun içi gold dışında, battle.net hesaplarına yükleyecekleri "Euro" ile Auction House'da satılan eşyaları para ile de satın alabilecek. Bu oyunun dengesini ne kadar etkileyecek ilerdeki günlerde göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Sorcery, Satışlarıyla Hâyâl Kırıklığı Yarattı DC Universe Online'da Legendary Üyeler Yaşadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.6.2012 22:06:40

+1
bu sabah itibariyle ilk 2 satışımı yaptım. bir silahı 250€ gömdüm birine. birde kalkanı 150€ kitledim birine. yarına kalmaz kendime ait eve çıkarım. darısı sizin başınıza demeyeceğim :D ticarette arkadaş tanımam!

sniper23

15.6.2012 19:13:30

0
Burdakı ınsanlara sesleniyorum Siz bu oyunu para için mi yoksa zevk için mi oynuyorsunuz?

CrystalChamp

15.6.2012 17:46:21

0
Beyler kazanılan para yanlızca blizzard ürünlerini satın alırken mi kullanılıyor ? Paybal üzerinden para yatırıp eşya satın alıyoruz fakat kazanılan para blizzard sunucularında kalıyormuş cash e çeviremiyormuşuz doğrumu ?

Frost Troll

15.6.2012 17:26:40

+3
ne güzel işte emeğimizin karşılığını alıcaz. gerçek para olayı olmasa da sürekli bu oyunu oynuyorum zaten. böyle olunca hem sevdiğim oyunu oynayıp hemde 3 5 euroya bişiler satıp bira paramı çıkarırım. malum yaz ayları zaten...

CrystalChamp

15.6.2012 17:15:59

-1
Arkadaşlar bu durumu bu kadar büyütüp sorun haline getirmeyin. İtem kasarken kendini zenci köle gibi hissediyorsan neden oynuyorsun! Şahsen ben item kasarken de oyundan zevk alıyorum. Amacın diğer oyuncularla rekabetse hiçbir zaman kafaya oynayamıyacaksın ! Oyunda bi dünya çinli gibi çalışan işsiz oyuncu var. Eğer Diabloya wow mantığıyla bakmıyorsan ve diablo nun kafasını çözdüysen kabiliyetli bir oyuncuysan, planlı ve hesaplı hareket ediyorsan zaten büyük bir kesimi geride bırakıcaksındır hertürlü. Ama bu niteliklerin hiçbiri yoksa senden zaten cacık olmaz. Kapitalizm diabloyuda vurdu adamları molotoflayıp sloganmı atalım napalım. Sen oyununu oyna alın satın ekonomiye can verin !

diabloo3

15.6.2012 16:52:23

0
bugün baktım bazı adamlar 250€ luk set item koymuş bide o kadar bişeye benzemiyo yani

- The Stig -

15.6.2012 16:21:12

0
oyunlar için bence çok sakıncalı ve oyunların keyif alma kısmını ve tamamen oyun oldukları kısmını bitiren bir sistem.. Ben ne pahasına olursa olsun bu tür gerçek paralı oyun içi alış verişlere karşıyım.. Sistem eminim birçok kişi için iyi olacak ama birçok kişide benim gibi düşünecektir.. Ben sistemden çok yapılacak alış verişlerin miktarlarını merak ediyorum! Acaba en uçuk alış verişler kaç parayı bulacak.. :)

Donquixote Doflamingo

15.6.2012 15:46:47

-1
yine zenginler oyun başından güzel itemleri parayla alcak bizse infernoda saatlerce satmak için item kasıcaz.

wictoRy

15.6.2012 15:06:07

-2
İyi olmuş, 1 aydır bekliyorduk.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız