Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için Arataki Itto'yu Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Genshin Impact'in 2.3 sürümünün son sürümünün ardından MiHoYo, oynanabilir yeni bir karakter olan Arataki Itto için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman, Arataki çetesinin patronu Arataki Itto'ya bir göz atıyor. Yeni karakter 14 Aralık'ta çıkış yapacak.
 
Devasa açık dünya

İstediğin dağa tırman, istediğin nehri yüzerek geç ve dünyada özgürce dolaş, her adımında ağızları açık bırakan manzaralar sana eşlik edecek. Ve olur da durup gezgin Seelie'leri ya da tuhaf mekanizmaları inceleyecek olursan kim bilir neler keşfedeceksin.

Elemental savaş sistemi

Elemental reaksiyonları serbest bırakmak için yedi elementin gücünü topla. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro ve Geo farklı biçimlerde birbirleriyle etkileşime geçebilir ve Vision'ı kuşanmış olanlar bunları kendi lehine çevirme gücüne sahiptir.

Hydro'yu Pyro ile buharlaştıracak mısın, Electro ile elektro şarjlayacak mısın, ya da Cryo ile donduracak mısın? Elementlerdeki ustalığın sana savaşta ve keşifte büyük avantajlar sağlayacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Hellblade: Senua’s Sacrifice için Yeni Güncelleme Geniş Ekran Sorunlarını Çözüyor Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.12.2021 09:36:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyundaki resin sistemini kaldırsalar 10 numara olacakta. Mobil oyunlardaki enerji mantığıyla soğutuyor kendinden.
O zaman oyunda denge ve güçlenme mantığı kalmaz. Paran mı bitti, direk altın renkli sislerden resin sınırı olmadan kas. Karakterini mi geliştireceksin mavi renkli sislerden resin sınırı olmadan kas. Yadigarlardan mı lazım karakterini güçlendirecek bir domain'e girip istediğin özellikte olanı düşene kadar kas. Resin sistemi oyunda gelişimin için temelleştirdikleri bir mekanik karakter gelişimini de temelde sınırlayan ve kademelendiren ama bence oyundaki primogem sistemi çok saçma. 160 primogem 1 pul için. 100 yap, 150 yap da 60 ne ? ve oyunu oynadıkça sana verdiği ödül primogemleri bile 1 pul yapmana yetmiyor .

BSC Misafiri

8.12.2021 16:34:21

0
Şu oyundaki resin sistemini kaldırsalar 10 numara olacakta. Mobil oyunlardaki enerji mantığıyla soğutuyor kendinden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız