Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için 3.2 Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Açık dünya çok oyunculu rol yapma oyunu Genshin Impact için yeni güncelleme yayınlandı. Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises adlı bu yeni güncelleme oyuna birçok özellik dahil ediyor. Güncelleme haberi geliştirici ekip miHoYo tarafından 23 Ekim'de duyuruldu ve şimdi ise bu yama oyunculara sunuldu.
 
Güncelleme 3.2 gerçekten büyük bir güncelleme ve bir sonraki güncelleme yani Sürüm 3.3'ten itibaren Oyun Dili ayarlarında İtalyanca ve Türkçe dilleri mevcut olacak. Böylece resmi olarak bir sonraki güncellemede Türkçe alt yazı seçeneği yer alacak.
 
Yeni güncelleme oyunun hikayesini ilerletiyor
 
 
 
En son güncellemeyle Sumeru'nun ana hikayesi, büyük finale varmadan önce doruk noktasına ulaşıyor. Bunun yanı sıra Nahida ve Layla da dahil olmak üzere daha fazla oynanabilir karakter oyuna dahil oluyor. Bu arada, Fungi - mantarları yakalamak ve eğitmek de dahil olmak üzere daha zorlu rakipler ve eğlenceli etkinlikler, oyuncuların Teyvat'ın fantezi dünyasındaki maceralarını daha da zenginleştiriyor.
 
Mevcut oyun deneyimini geliştirmek için daha fazla iyileştirme dahil ediliyor. Uzun zamandır beklenen "Replication Sistemi" oyuna ekleniyor. Böylece oyuncular kendi krallık tasarımlarını paylaşabiliyor.  
 
Oyunun uzun bir yama notları mevcut. Bu yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Bir Switch sürümü de planlanmakta.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Octopath Traveler II için Yeni Fragman Oyunun Mekaniklerini Tanıtıyor Aksiyon Oyunu Salt and Sacrifice için Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız