Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geliştirici Firma, Oculus Rift'in Dağıtımı için Yeni Ortaklar Arıyor


     Oculus Rift'in geliştirici firması Oculus'un Facebook tarafından satın alınması pek çok farklı fikirleri ortaya çıkarmıştı. Facebook ile birlikte Maddi destek olarak çok daha iyi bir konuma geleceği düşünülen Oculus için işler aslında tam olarak da böyle değişmiş.
 
     Firmanın CEO'su Brendan Iribe'ın Bloomberg'e verdiği bir röportajda Oculus Rift'in Facebook desteğiyle bile sadece Oculus tarafından dağıtılmasının mümkün olmadığını söyledi. Irıve bu durumu şöyle açıkladı: "Eğer bir milyar insanı sanal gerçeklik ile buluşturmak istiyorsak , ki hedefimiz bu, bir milyar cihazı kendimiz satmayacağız."
 
     Iribe ayrıca sanal gerçekliğe ilgisi olan tüm ortaklarla görüşmeye açık olduğunu ve bu konuda oldukça talep olduğunu belirtti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Satoru Iwata, Yeniden Nintendo'nun Tepe İsmi Oldu The Elder Scrolls Serisinde Edindiğiniz Tecrübeyi Online Platforma Taşımak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız