Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War Tasarımcısının Yeni Oyunu Yakında

 
    Gears of War serisiyle tanıdığımız Cliff Bleszinski, Epic Games'in en önemli isimlerinden birisiydi. Firmadan 2012 senesinin sonlarına doğru ayrılma kararı alan Cliff Bleszinski, bağımsız bir şekilde yeni bir oyun geliştiriyor. Gelen yeni haberlere göre Bleszinski, bu oyunu çok yakında ortaya çıkarma planı yapıyor.

    Bir siteye röportaj veren Cliff Bleszinski, yeni projesinin duyurusunun 4-6 hafta içerisinde yapılacağını belirtti. Bu konuyla ilgili yardım aradığını söyleyen Bleszinski, ilk hedef olarak yatırımcıları araştırdığını söyledi. Bleszinski, "Eğer tercih bana sunulsaydı direkt olarak oyunculara ulaşmak isterdim. Kickstarter güzel bir şey. Oyuncularla duygusal iletişime geçebiliyorsunuz. Ancak maalesef riskli. Kickstarter'da bir tane başarı hikayesi varsa, 10 tane başarısızlık hikayesi var." açıklamalarını yaptı.

    Yaptığı açıklamalarda Bleszinski, Steam Greenlight gibi sistemlerin daha iyi işlediğini de söyledi. DayZ'nin başarısını örnek gösteren Bleszinski, yapım aşamasında olan oyunun satılması ve oyuncuların gelişim sürecini yönlendirmesi fikrini beğendiğini ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Ubisoft Watch Dogs'un İsim Haklarından Vazgeçti! Borderlands 2 ve NBA 2K14 Satışları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız