Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: Judgment, Kinect Kullanmayacak


     Kinect'e özel olarak geliştirilecek Gears of War: Exile oyununun iptal edilmesinin ardından duyurusu gelen Gears of War: Judgment için Kinect desteği olacağı bir süredir dolaşan söylentiler arasındaydı. Fakat Cliff Bleszinski, bu söylentiyi yaptığı bir açıklamayla tamamen yalanladı.
 
     Yaptığı açıklamada, Gears of War: Judgment'ın Kinect sensörünü desteklemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirten Cliff Bleszinski, çekirdek kitlenin Kinect'i bu tip oyunlarda nasıl görmek istediklerini de sordu.
 
     "Dance Central 3 gibi oyunlar, hareket algılayıcı sensörlerin kullanımı açısından harika, fakat 'hardcore' oyunlarda nasıl kullanılacağı açısından düşünceliyim" ifadesini kullanan Bleszinski, görülen o ki Gears of War gibi bir oyunda Kinect'in nasıl kullanılacağını tam kestiremiyor.
 
     Açıkcası Ghost Recon: Future Soldier'ın Kinect etkileşimi oldukça beğenmiştim. Yani bu tip oyunlar için, oyun içerisinde sesli olarak, menülerde ve kişiselleştirme ekranlarında ise hareket algılayıcı sensörlerin kullanılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games xbox 360 microsoft gears of war gears of war jugment people can fly kinect
Max Payne 3'ün İlk DLC'si PC'de Gecikecek Firefall Betasına 500.000 Oyuncu Katıldı

Into.the.Beauty

28.6.2012 12:49:51

0
Bence de olmasın. Sırf Kincet uyumlu olacak diye oyunu mahvetmesinler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War: Judgment
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız