Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: Judgment Duyuruldu!


     Bildiğiniz üzere Game Informer dergisi Temmuz sayısına yönelik kapağını geçtiğimiz gün içerisinde üstü kapalı şekilde yayınlamıştı. Yeni Gears of War oyunuyla ilgili isim, tema gibi detayları Pazartesi günü bekliyorduk fakat Game Informer, ağzındaki baklayı biraz erken çıkardı.
 
     Daha önce de belirtildiği gibi Bulletstorm'u yapan Epic Games'in alt stüdyosu People Can Fly tarafından geliştirilen Gears of War oyunu, Gears of War: Judgment olarak açıklandı. Bir devam oyunu değil de, ara oyun olarak duyurulan Gears of War: Judgment, askeri suçlarla boğuşan Baird'in gençliğini konu alacak. Pendulum Wars'ın hemen sonrasında geçecek olan oyunda Kilo Squad'daki karakterlerle birlikte Baird'i Locustların elinden kurtaracağız.

      Game Informer'ın yeni sayısına erkenden erişen üyeler, Gears of War: Judgment adına bazı bilgileri de internet ortamında paylaşıyor. Belirtilenlere göre oyunun hikayesi daha çok, özgürlük üstüne kurulu ve multiplayer kısmına da ayrı özen gösteriliyor. Multiplayer bölümünde yeni oyun modları olacak bunlardan birinin ismi de "Overrun" olarak açıklanıyor. Overrun modu, Horde ve Beast modlarının karışımı olarak anlatılmış. 

      Oyundan ilk video ve daha ayrıntılı bilgiler önümüzdeki Pazartesi günü açıklanacak. Tabiki o zamana kadar bazı sızıntılar olmazsa.. Derginin kapak tasarımları şu şekilde;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games xbox 360 microsoft gears of war gears of war jugment people can fly
Jet Set Radio Parça Listesi + Yeni Oyn. Videosu Injustice: Gods Among Us'tan Oyun İçi Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamer-x

2.6.2012 16:06:10

0
hala yeni konsol bekliyosunuz bu sene ahanda adamlar xbox 360 çıkartıyor halo 4 gears of war ps3 de last of us god of war

veterangamer

2.6.2012 12:22:10

0
oyun bu nesile çıkıyor arkadaşlar..

0lyimp0s

2.6.2012 11:23:53

0
yeni nesiller 2015 te gelicek ee bu oyunu duyurupta 4 yıl bekletmiyecekler he yeni nesil oyunu duyuruldu ama onun üstünde yapılacak o kadar çok şey varki

theodorus321

2.6.2012 11:09:45

+2
Gears of War falan derken sanırım bu nesil konsollar muhteşem bi bitiş yapıcak

kirenli

2.6.2012 10:50:18

0
bence xbox 360 a çıkacak.Sonuçta bir devam oyunu değil.devam oyunu yeni nesle çıkar yüksek ihtimalle.Künyede de xbox 360 a çıkacağı yazıyor zaten:)

The_Rahip

2.6.2012 09:00:28

-1
Gears of War seriside en sonunda Spin Off oyunlar kervanına katildi

deerhunter1980

2.6.2012 03:53:33

-2
hangi platform? x360 sanki daha agir basiyor bu oyunla beraber ellerinde kalan 360 lari satmayi planliyolar galiba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War: Judgment
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız