Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün Ertelenme Sebebi "Ticari"

 
 
 
     Yapımcı Epic'ten Rod Fergusson tarafından CVG'ye yapılan açıklamada; önümüzde ki nisan ayında çıkış yapması beklenen ancak daha sonra 5 aylık erteleme ile 2011 sonbaharına sarkan Gears of War 3'ün bu kadar uzun süreli erteleme sebebinin oyunun kalitesinden duyulan şüpheden değil tamamen ticari amaçlı olduğunu dile getirildi ve serideki en renkli Gears of War oyununun yolda olduğunu sözlerine ekledi:
 
"Fanlarımızın yeni çıkış tarihiyle birlikte hayal kırıklığına uğrayacaklarını biliyorum ancak şunu bilmeliler ki bu partnerlerimizle ortaklaşa aldığımız ticari bir karar, kaliteyle alakalı bir problem değil. Gears of War 3 şayet nisan ayında çıkış yapmış olsaydı, en renkli Gears of War oyunu olmuş olacaktı. Erteleme ile birlikte elimize geçen bu yeni dönemde renk paletini artırma imkanımızda olacak."
 
     Bu ertelemenin ardından Microsoft da bir açıklamada bulunmuş ve Gears of War 3'ün 2011 tatil sezonunu domine etmesini istediklerini açıklayarak, kendilerinin de ertelemede pay sahibi olduklarını belli etmişti.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Nascar 2011'in İlk Tanıtım Videosu Level 5, Dört Yeni Proje Duyuracak

emrahcey

5.10.2010 00:27:01

0
Zaten Ticari olduğu belli oluyor. Nisan 2011 de bile çıkarsalar tekrar KAsım ayında gündeme gelmesi için ek paket çıkarmaları lazım veya oyunu ertelemeleri... > İyi güzelde ertelemeye rağmen yinede bir dolu Bug ile oyun çıkarsa şaşmam... Bari dört dörtlük çıkarmak ve test etmek için önlerinde uzunca bir zaman kalıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız