Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün DLC'sindeki İlk Karakterimiz


 
     Gears of War 3'ün senaryo modunu bitirdiniz mi? O halde büyük ihtimalle multiplayer modlara dalmışsınızdır. Yine de senaryo modu bitti diye üzülmeyin, çünkü Epic Games şu sıralar oyunun senaryo modunu genişletecek bir indirilebilir içerik üzerinde çalışıyor.
 
    Cliff Bleszinski daha önce Marcus, Dom, Cole ve Baird'in olmadığı ve tamamen yeni karakterlerden oluşan bir indirilebilir içeriğin yayınlanacağını açıklamıştı. Bu yeni karakterler hakkında ise bir açıklama yapılmamıştı. Şimdi bu karakterlerden ilki ortaya çıktı.
 
     Oyunun çizgi romanlarında karşımıza çıkan Michael Barrick (bkz yukarıda) senaryo DLC'sinin ilk karakteri olarak açıklandı. Bu içeriğin bambaşka bir öyküye sahip olacağını hatırlatalım. Ayrıca Azura, Blood Drive ve Rustlung adlı multiplayer haritaların da test aşamasında olduğu ve yakında yayınlanacağı söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
RIFT Steam'de Kısa Süreliğine %75 İndirimli David Cage: Heavy Rain 2'yi Yapmayacağım

M.A.N.G.A.K.A

29.9.2011 18:08:05

0
Sokaktan geçen adamı çevirip gel seni Gears of War kahramanı mı yapacağız demişler? Yeni karakter olayı tutmaz böyle yaratıcı(!) karakterler buldukları sürece :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız