Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'teki Karakterlerimizin Profilleri


 
     Mart 2011'de Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacağı açıklanan Gears of War 3 muhtemelen serinin bu nesildeki son oyunu olacak. Yeni oyunla birlikte hikayede de büyük değişikliklerin olacağı biliniyor. Artık yeni düşmanlarımız ve yeni ekip üyelerimiz var. Üstelik bunlardan birisi bayan.
 
     Game Informer'da yayınlanan karakter profillerine baktığımızda hepimizin tanıdığı Delta Squad lideri Marcus Fenix ve Gears of War 1&2 döneminde masabaşı memuru olarak görev yapan Anya Stroud'u görüyoruz.
 
      Marcus'un cephesinde değişen bir şey yok. O hala bildiğimiz gibi duygularını gizlemesini bilen deneyimli bir savaşçı, fakat 3. oyunda babası ile ilgili bir gerçeği öğrenmesi onu da duygusal olarak sarsabilecekmiş.
 
      Yeni savaşçımız Anya Stroud ise binbaşı Helena Stroud'un kızı ve daha önce sevk memuru olarak çalışıyormuş. Artık işlerin hiç de yolunda gitmediği bir dönemde Anya da Lancer'ını kapacak ve erkekler gibi mücadelesine devam edecek. O da diğer erkek karakterlerimiz kadar olmasa da oldukça kaslı görünüyor. Kısa sarı kısa saçları ile erkeksi bir görünüme bürünen Anya'nın E-Day'den kaç yıl önce doğduğu bilinmiyor.
 
    Gears of War 3'ün profil resimlerinin bulunduğu görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Quantum Theory'den Yeni Görüntüler Call of Duty: Black Ops'un Kesintisiz Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız