Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3 ile İlgili Yeni Dedikodular

gears
 
    Edge'e yakın olan bir kaynaktan alınan bilgilere göre Gears of War 3 için özel bir siper sistemi üzerinde çalışıldığı ve oyunun su altında geçen görevleri olacağı bildirildi. 
 
    Oyunda ayrıca "Locust'ların ahtapotlardakine benzer dokunaç uzantıları" olacağı açıklandı. Böylece düşmanlarımız korunurken, onları bu uzantılarından vurarak öldürme şansına sahip olacağız.
 
     Bunun yanısıra COG üyelerinin yer altından ilerleyerek gidebilen ve düşmanları saklandıkları yerden avlayabilen patlayıcılara sahip olacakları da açıklandı. COG'ların ayrıca mekanik bir giysi giyerek hem daha iyi korunabilecekleri hem de daha iyi saldırı gücüne sahip olabilecekleri, belirtilen diğer özellikler arasında yer alıyor.
 
    Oyunun mevsiminin yaz olacağı ve su altı bölümlerin oyunda bolca bulunucağı da açıklandı. Oyunun çıkış tarihinin 2011 Nisan ayı olacağından bahsediliyor fakat bu henüz doğrulanmadı. Dedikodularla yetinmeye tam gaz devam ediyoruz...
 
 

Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action epic games xbox 360
iPad İlk Haftasında 450.000 Sattı L.A. Noire'in Senaryosu 2.200 Sayfaymış (!)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız