Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3 Stereoscopic 3D'yi Destekleyecek

Gears of War 3 serinin önceki oyunlarından daha hareketli geçecek

     Gears of War 3'ün ön-alım rakamlarına baktığımızda rahatlıkla Xbox 360'ın en çok beklenen oyunu olduğunu söyleyebiliriz. 20 Eylül'de Xbox 360 sahipleri çok büyük bir maceraya başlayacaklar, üstelik 3D olarak.
 
     Gears of War 3'ün yapımcı koltuğunda oturan Rod Fergusson'ın açıklamasına göre oyunda Stereoscopic 3D desteği bulunacak. Yetkili bu 3D desteğinin sonradan eklenen başarısız bir uyarlama olmadığını karakterlere derinlik kazandırdığı gibi arkaplandaki düşmanların birbirinden ayrıştığını da rahatlıkla hissedebileceğimizi söylüyor.

     Peki zaten mükemmel grafiklere sahip olduğu belli olan Gears of War 3 ve 3D bir araya gelince oyunda performans düşüşü yaşamayacak mıyız? Fergusson bazı mekanlarda bunu hissedeceğimizi, ama oyunun bu konuda genel olarak başarılı bir performans sunduğunu söyledi.

     Grafikleri üst düze olan hemen hemen her oyunda 3D desteği ile birlikte performans düşüşü yaşadığımızı göz önüne alırsak bu Gears of War 3'ün bu durumu rahatsız edici olmayacak gibi görünüyor.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Battlefield 3'ün Origin Ön-Alımına Ücretsiz Oyun! Fiyat İndirimi 3DS Satışlarını Uçurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

16.8.2011 12:54:01

-1
MS salliyordu. 3d gereksiz su an hic bir artisi yok vs diye. XBOX un amiral gemisi bu oyunda bile dandik 3d secenegi sunuluyorsa MS nin donanim anlaminda gercek 3d verecek kapasitesi olmadigi icin 3D yi bokladigini bu olayda gormus olduk.

BSC Misafiri

16.8.2011 11:56:35

0
eveeet demek ki windows 8 itibari ile xbox kalesini pc'ler alıyor :D çünkü stereoscopic 3d özelliğini aslan nvidia de veriyor :D = gears of war serisi pc'ye transfer oluyor çok yakında inşallah :D ama şöyle bir şey var acilen directx 11 ekran kartı edinmeli pc kullanıcıları...

BSC Misafiri

16.8.2011 11:13:34

+1
gerek yok 3d ye filan 2d olsa oynarız. gamerlar çıldırdı 20 eylülü bekliyor!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız