Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3 Kapak Oldu


 
      Süpriz bir şekilde duyurulduktan sonra Rus oyun dergisinde ilk görüntüleri ile karşılaştığımız Gears of War 3, Game Informer dergisinin bir sonraki kapağını süsleyecek.
 
     Bir önceki haberimizde de yer verdiğimiz ve Red Dead Redemption'a 9.75 puan veren Game Informer dergisi, Haziran sayılarında Gears of War 3'e yer vereceklerini ve oyunun derginin o ayki kapağını süsleyeceğini açıkladılar. Ayrıca kapak tasarımını da yayınladılar. (Yukarıdaki resim.)
 
     Oyuna 10 sayfa ayıran Game Informer dergisi, bu sayılarında oyunda bulunacak olan yeni karakterler, özellikler, nelerin değiştiği, yeni silahlar, düşmanlar, mekanlar, görevler ve değişen çoklu oyuncu kısmından, kısaca oyuna ait merak edilen bir çok şeye yer verecekler.
 
     Game Informer dergisinin bir sonraki sayısı için açıklanan bir diğer süpriz ise Little Big Planet 2 oldu. Bu nesilin en yaratıcı ve en iyi platform oyunlarından biri olan Little Big Planet 2 dışında Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds ve Fallout: New Vegas'ta dergide kendilerine yer edinecekler.
 
     Anlaşılan E3 ile bir çok duyuru ve habere şahit olacağımız oyun sektöründeki bu heyecan, her yere yansıyacak gibi gözüküyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Red Dead Redemption'a 9.75 Puan! Enslaved'in İlk Videosu Yayınlandı

nty35

8.5.2010 11:14:14

0
Dikkat çekici bir haber başlığı olmuş :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız