Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Informer'ın Şubat Sürprizi Belli Oldu!


     Oyun dünyasındaki bir çok önemli yapımın duyurusuna ev sahipliği yapan Game Informer'ın Şubat ayında yapacağı duyuru, bugün yayınlanan kapak tasarımlarıyla birlikte belli oldu. Derginin eskileri heyecanlandıracak duyurusu, stratejik yüzüyle birlikte XCOM: Enemy Unknown!
 
      Yapılan açıklamaya göre XCOM: Enemy Unknown, 2K Marine'in şu sıralar geliştirdiği XCom'un aksine, FPS türünde değil serinin eski oyunları gibi strateji türünde olacak. En iyi sıra tabanlı strateji serileri arasında gösterilen Civilization'un yapımcısı Firaxis Games tarafından yapılacak olan XCOM: Enemy Unknown, bu senenin sonbaharında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak.
 
      XCOM gibi oyun dünyasında yer edinmiş seriye bir oyun hediye etmeye hazırlanan Firaxis başkanı Steve Martin, oldukça heyecanlı. "XCOM gibi bir seriye oyun yapmak bizim hayalimizdi. XCOM serisinin büyük hayranları olarak, seriye kendi vizyonumuzla birlikte birşeyler ekleyecek olmamız, bizi heyecanlandırıyor." diyen Steve Martin, serinin eski topraklarına da endişelenmemelerini söylüyor; "XCOM atmosferini bozmamak için elimizden geleni yapacağız. Hem seriye aşina olmayanları, hem de eski oyuncuları mutlu edecek bir proje olacak."
 
      XCOM'a Civilization efsanesinin yaratıcısı Sid Meier'in elinin değecek olması, strateji sevenleri heyecanlandıracaktır. Ancak galiba, oyun endüstrisinin en zıt türü olan stratejiye aşina olmayanlar, Game Informer'ın bu sürprizinden pek memnun olmamıştır.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
xcom firaxis enemy unknown strateji 2k games
Silent Hill: Downpour, Çıkış Tarihi + 15 dk Video Gotham City Impostors'a 1 Aylık Erteleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

7.1.2012 04:29:22

0
Sid Meier varsa sağlam olur o oyun eski oyuncuları FPS'ye göre çok sevindirmiştir ama konsolda soru işareti olacak konsol için bozmazlar umarım ama arkasındaki isim Meier olduğu için pek şüphem yok kalite konusunda dediğim gibi..

clubberkay

5.1.2012 23:04:18

0
harbiden, değşet oyuna benziyor.

Quirah

5.1.2012 22:31:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatalhunter http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DnAmvP4w2ts0#at=602 bu yeni bir şey değil ki gameplayi bile var buradan youtube a üyeliği olanlar izleyebilir olmayanlarda xcom.coma girsinler ve gameplayi izlesinler
XCOM 2K Marine'in yaptığı FPS türünde bir oyun, XCOM: Enemy Unknown Firaxis'in yaptığı Strateji türünde bir oyun. FPS olan XCOM da bulunuyor zaten sitede; http://bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=778

fatalhunter

5.1.2012 22:25:44

0
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DnAmvP4w2ts0#at=602 bu yeni bir şey değil ki gameplayi bile var buradan youtube a üyeliği olanlar izleyebilir olmayanlarda xcom.coma girsinler ve gameplayi izlesinler

BSC Misafiri

5.1.2012 21:56:58

0
çok sevindim...

ebedidevlet

5.1.2012 19:04:01

0
Güzel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Unknown ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız