Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gabe Newell: "Asıl Yenilik PC'de Yaşanıyor"


    Yeni nesil konsolların çıkış arefesinde Valve'dan herhangi bir yeni oyun duyurusunu göremedik. Bu SteamBox'la ilgiliymiş gibi gözükse de, SteamBox projesinin mini bir PC'den ibaret olduğunu hepimiz biliyoruz. Son dönemde Steam'in de etkisiyle PC'ye yoğunlaşan Valve'in patronu Gabe Newell, Linux işletim sistemiyle ilgili bir etkinliğe katıldı. LinuxCon'da Gabe Newell, PC oyunculuğunun geliştiğine değindi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Newell, "PC oyunculuğu birçok yönden büyük yenilikler yaşıyor. Konsollar veya diğer kapalı platformlar değil, asıl yenilik PC'de yaşanıyor. Dijital platformların oluşmasıyla birlikte PC'deki sosyal oyunculuk artış gösterdi. Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu." sözlerine yer verdi.
 
    PC üzerindeki satışlarla da ilgili konuşan Gabe Newell, "PC satışları yıldan yıla konsollara oranla azalsa da, oyun cephesinde büyük yükselişler görüyoruz. Emin olduğum tek bilgi Valve'da yapılan satışlar. PC'nin oyun bölümünden elde ettiğimiz gelir, geçtiğimiz seneye oranla %76 arttı. Oyun satışları rahat bir şekilde çift hanelere ulaşmaya başladı. Bence bu gelişimleri bir tek biz değil, PC'deki oyun sektöründeki her firma yaşıyor." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam valve gabe newell steambox
iD Software Yeni Elemanlar Arıyor NBA Live 14'ten İlk Görüntü + Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.12.2013 19:40:50

0
stopthegaben

Fanboy dusmani

18.9.2013 16:27:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: badwolfxv konsollar gelip geçicidir. pc daimi kalıcak. zaman zaman düşsede yükselsede on yıllardır varlığını sürdüren tek platform
Pc tabiki herzaman varlığını sürdürür zaten pc asıl oyun için değildir üzücü olan herkez pc oyun oynama aracı olarak görüyor

BSC Misafiri

17.9.2013 18:59:52

0
Gabe Newell biz oyuncuların başına gelmiş en güzel şey! Neden bilmiyorum ama (half life?) (steam?) bu adamı çok seviyorum.

BSC Misafiri

17.9.2013 17:40:33

0
@obantr Herkes senin gibi düşünse dünya barışı sağlanır. Mükemmel bir yorum atmışsın, helal olsun.

BSC Misafiri

17.9.2013 15:43:08

0
gabe sen nasıl bir adamsın yaa "Asıl pc de yenilik yaşanıyor" lafın bile nasıl bir tartışma yarattı hl3 duyurduğunu düşünemiyorum:D

BSC Misafiri

17.9.2013 14:02:22

+2
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam
alıntı:

Orijinalden alıntı: LaNeT02

alıntı:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

asıl yenilik pcde yaşanıyomuş. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt="">


sir maximus senelerdir o evinde televizyona bağladığın senelerdir değişmeyen ve hiç bir özellik ve grafik kalitesini belirleyemeyip alıp bir sürü para bayılarak saçma oyunlara saçma paralar ödediğin konsol senelerdir farklı ne kattı sana 4 senedir aynı grafik kalitesinde oyun oynuyorsun hala burda devrim diyorsun :D

Sorunda orada be dostum.İlla her 1-2 yılda bir değişmesi mi gerek ? Telefonlarda olduğu gibi hemen 1 yılda aldığınız cihaz eskisin mi istiyorsunuz ? Ne istediğinizi biliyor musunuz yada?

Dışarıdan şöyle bir bakalım.Bir konsol alıyorsun.Seçmesi kolay.6 yıl ömrü var.Kullanımı kolay.TV'de koltukla oynuyorsun.Sorunu az. Herkes de aynı donanım oluyor,yapımcılar ince ayarlar çekebiliyor, optimize edebiliyor.Multide neredeyse herkes aynı kontrolcüyü kullanıyor, aynı FPS'yi alıyor, hile az.Korsan (PC'ye göre) az.

Diğer taraftan bir PC alıyorsun.Seçmesi zor,bir sürü teknik bilgi öğrenmen gerekiyor.3 yıl ömrü var.Kullanımı zahmetli.Masada sandalyeyle oynuyorsun.Sorunu fazla.Herkes de farklı donanım var,yapımcılar her PC'de çalışabilmesi için optimize edemiyor,yüksek donanım istiyor. Multide herkes farklı farklı klavyeler mouselar kullanıyor,biri az FPS alıyor bir çok,adil değil,hile çok.Korsan fazla.

Yani bir mod yapabilme ve grafik bütün bu eksileri götürüyor mu? Yapmayın gözünüzü sevim ya.Oyun sektörünü telefonunkine benzetmeyin.Bırakın şu açgözlülüğü.
Ne kadar çok değerliymiş şu grafiğiniz de donanımlara o kadar para harcıyorsunuz.Bide para bayılarak demişsin.
Başta masada sandalyeyle oynuyorsun kısmı olmak üzere hiçbir yorumuna katılmıyorum 2,5 senedir yatakta koltukta yerde amuda, 1080p-720p arası çözünürlükte,40 inc tv de, donanımı upgrade etmeden hiçbir sorunla karşılaşmadan,sadece witcher 2 de optimizasyondan sıkıntı yaşayarak oyunlarımı oynadım, bu arada pc fiyatı 1500tl konsoldan pahalı değildi aldığımda, grafik takıntım olmadığı için 2 sene daha donanım yükseltmem yani siz istesenizde yapamayacağınız şeyi ben keyfi yapmıyorum, hele bir de yeni nesil konsolların yapısı pc mimarisiyle aynı güzel bir emulatör çıkma ihtimali yüksek 3-5 exculusive oyunlarınız var onlarıda o şekil alır oynarım,sadece oyun amaçlıda kullanmıyorum xboxoneın ve ps3 ün yeni nesil diye sunduğu her imkan oyun kaydetme görüntülü mesajlaşma tv izleme falan filan hepsi 2.5 senedir bende mevcut.herkesin farklı klavye mousesi var lafına zaten çok güldüm, pc konsollardan her zaman öndedir sadece sony ve microsoft ve nintendo bir pazar yaratmış ona rağmen pcde oyunculuğu öldürememiştir okadar farklı bir alettir pc adı üstünde personal computer,kişiseldir kimsenin makinesi kimseye benzemez belli bir kalıba sokulmaz insanın karakterine göre farklılık gösterir.(Naaaaabeeerrrrr-çiçek abbas:)

MiyopBey

17.9.2013 11:44:57

-4
quote:

Orijinalden alıntı: LaNeT02

sir maximus senelerdir o evinde televizyona bağladığın senelerdir değişmeyen ve hiç bir özellik ve grafik kalitesini belirleyemeyip alıp bir sürü para bayılarak saçma oyunlara saçma paralar ödediğin konsol senelerdir farklı ne kattı sana 4 senedir aynı grafik kalitesinde oyun oynuyorsun hala burda devrim diyorsun :D
Sorunda orada be dostum.İlla her 1-2 yılda bir değişmesi mi gerek ? Telefonlarda olduğu gibi hemen 1 yılda aldığınız cihaz eskisin mi istiyorsunuz ? Ne istediğinizi biliyor musunuz yada? Dışarıdan şöyle bir bakalım.Bir konsol alıyorsun.Seçmesi kolay.6 yıl ömrü var.Kullanımı kolay.TV'de koltukla oynuyorsun.Sorunu az. Herkes de aynı donanım oluyor,yapımcılar ince ayarlar çekebiliyor, optimize edebiliyor.Multide neredeyse herkes aynı kontrolcüyü kullanıyor, aynı FPS'yi alıyor, hile az.Korsan (PC'ye göre) az. Diğer taraftan bir PC alıyorsun.Seçmesi zor,bir sürü teknik bilgi öğrenmen gerekiyor.3 yıl ömrü var.Kullanımı zahmetli.Masada sandalyeyle oynuyorsun.Sorunu fazla.Herkes de farklı donanım var,yapımcılar her PC'de çalışabilmesi için optimize edemiyor,yüksek donanım istiyor. Multide herkes farklı farklı klavyeler mouselar kullanıyor,biri az FPS alıyor bir çok,adil değil,hile çok.Korsan fazla. Yani bir mod yapabilme ve grafik bütün bu eksileri götürüyor mu? Yapmayın gözünüzü sevim ya.Oyun sektörünü telefonunkine benzetmeyin.Bırakın şu açgözlülüğü. Ne kadar çok değerliymiş şu grafiğiniz de donanımlara o kadar para harcıyorsunuz.Bide para bayılarak demişsin.

KortX

17.9.2013 11:38:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar şimdi konsol ve PC karşılaştırmasını boş verelim. Benim dikkatimi şu çekti.

Free to Play gibi pazarlama yöntemlerini yenilik sayıyorsa Gabe Newell, kimse kusura bakmasın para gözünü kör etmiş demektir. İnsanları soyan DLC zihniyeti de PC'de çıktı. Ne yapacağız şimdi?

Ben PC veya konsol hayranı değilim. İkisinde de sevdiğim oyunları oynuyorum. Yalnız Half Life 3'ü yenilikçi bir oynanış sistemi ile çıkaracağına böyle Free to Play'i övmesi falan bana çok itici geliyor. Yıllardır "para kazanmak uğruna" Steam'e bütün zamanını harcayan, Half Life 3'ü unutan Gabe Newell'ın bu açıklamasını ciddiye almak mümkün değildir. O nedenle boşuna konsol vs PC kavgası yapmayın, yormayın kendiniz.
Çoğu yerde haklısın ama ben HL 3 ün geleceğine inanmıyorum. Neden mi? Çünkü valve çıkarttığı bütün oyunları hep 2 seri olarak yapıyor. (Bkz. Portal 1-2 Left 4 Dead 1-2.) Bence valve yaptığı bir oyunun suyunu çıkartmıyor. Bir Assassin's Creed serisini batıran ubisoft gibi olsaydı çok mu iyi olurdu?

MiyopBey

17.9.2013 11:00:08

-4
PC oyunculuğunda gelişen tek şey, konsolları ve oynayanları dahada küçük görmeleri, daha çok hakaret etmeleri.

numenorian

17.9.2013 09:32:11

-2
Olumsuz yorum yaptı diye yok bebe, liseli, velet vs. lakablar takarak milleti eleştirmişsiniz de adam resmen yeni çıkaracağı ürün için reklam konuşması yapmış bunu göremeyecek kadar körmüsünüz yoksa ticaretle hiç uğraşmadan senelerce baba parası mı yediniz.Gabe Newell oyun dünyasının duayenidir kimse adamın yaptıklarını kötüleyemez steam sayesinde geliştiriciler bir nebze nefes alabildi ama bu sözleri ticarettir arkadaşlar. EDİT: şu @xboxOne gibi aşırıya kaçan üyeleri desteklemiyorum gerçekten gidin oyununuzu oynayın bırakın artık burayı

BSC Misafiri

17.9.2013 08:25:07

-2
PC'lerin laptoplarin yaptigini bugun hemen hemen tabletler nisbeten yapmaya basladi. Hatta telefonlar gunluk isleri ve sosyal aglari bilgisayarlardan kopardi. Ne yeniligi yasaniyor PC'de sormasi ayip. Insanlar kocaman kasalar alip monitorler karsisinda zaman gecirmek istemiyor artik. Zaman dunyanin en degerli seyi haline geldi. Bundan 10 yil sonra masa ustu PC'lerin yerini tabletlerin almayacagini kim garanti edebilir? Teknoloji oyle hizli ki bu yarista PC'ler gerek fiyatlari gerekse hantalliklari ile caga yenik dusmeye basladi. Oyun satislarindaki artis yaniltmasin mobil telefon ve tabletler PC rakamlarini katliyor. Ergenler eksileyecek ama sunu biliyorum. 15 sene oncede PC kullaniyodum bugunde. Ama 10 sene sonra cocugum PC degil tablet kullanacaktir. Oyun icin ise TV altindaki ufak ve sik bir kutuyu tercih edicektir. Buna kalbimden inaniyorum...

obantr

17.9.2013 02:51:10

+3
PC ana platformdur. Tüm oyunlar PC'ye çıkmalı çünkü en gelişmiş modlama, harita yapma, oyuna bedava içerik oluşturma ayrıca donanımını yenileme v.b bir sürü güzel özelliğe sahip, PC'de bir oyun yapıyorsanız limit neredeyse yoktur. PC'yi sevmemin nedenleri Klavye Mause gerçek FPS,TPS,MMO deneyimi ve harika grafikler, 1080P ve üzeri grafikler, Çoklu Monitör ve 3D kullanımı, Oyunları Konsollardaki gibi High ve Medium değil Ultra'da AA'yı 16x açarak oynamak. Biliyorsunuz konsol oyunlarında AA ve AF yok. Montion Blur'u fazla sevmem ama neyse grafik olarak Bilgisayar (PC) 10/10 ise Konsol (PS4 / XOne) 10/7 Konsoldaki grafiklerde güzel ama PC gibi değil. Ayrıca ben PC Fanboy değilim. XBOX 360'ım ve 6-7 tane orjinal oyunum var. GTA 5'i Xbox'a ön sipariş verdim. Hayırlısıyla oynayacağım. Ve bu forumda en nefret ettiğim ergence tartışmalar 1- Konsol Savaşları XBOX One - PS4 her ikisi de hemen hemen aynı donanıma sahip, grafikleri hemen hemen aynı olacak sadece 2 platforma çıkacak oyunlar, işletim sistemi ve online sistemleri farklı olacak. Ben her iki konsolu da alacağım parası olan hem Xbox One hem PS4'ü alsın. Türkiyede Playstation daha popülerdir ona bir şey demem. Ama kimse demesin benim konsolun seninkini döver bana bu oyun çıkıyor sana şu oyun çıkıyor. Böyle saçmalıkları bırakın her iki konsolda harika çok güzel. 2- Oyunları birbirleriyle savaştırma GTA vs Saints Row vs Watch Dogs vs v.b BF vs COD vs Titanfall vs Destiny vs v.b LOL vs HON vs DOTA 2 vs v.b bu böyle gider. Her oyunu oynayan bir oyuncu kitlesi var. Örnek: Bir oyunun ne kadar not aldığı değil sizin oyundan ne kadar keyif aldığınız önemlidir. BF ve COD farklı tarzları vardır. BF Grafik açısından daha iyidir. Ama bu COD'un çöp ve COD oyuncusunun geri zekalı olduğu anlamına gelmez. Hiç bir oyun bebe oyunu değildir. Tüm oyunları oynayan kitlelere saygılı olun. 3- Karşındaki kişiyi salak sanma Bu foruma giren kişilerin hiç birisinin salak olduğuna inanmıyorum. Salak insan olduğuna da inanmıyorum. El elden üstündür arşa kadar. Sen bir şeyden anlamıyorsun her şeyi benim gibisinden dik kafalı beyinsiz, özürlü ve ergence hareket eden üyelere gıcık oluyorum. Hem kendileri hem bizim iyiliğimiz için BSC'yi terk etsinler rahat edelim. @Aaron Paul sonuna kadar katılıyorum sana... @Xbox One adlı kişi beni xbox'tan soğuttu gerçekten :D @Aksel123 Hayırlı olsun kanka...

BSC Misafiri

17.9.2013 00:02:25

+1
ne kadar gereksiz insanlar var neymiş ps3 olmadığı için gt5 oynamıyacakmışım gta 5 pc ye çıksında ben seni ozaman görürüm inş çıkar ben çıkacağını düşünüyorum kar etmek istiyorlarsa çıkartırlar nerden baksan enaz 1000 kişi çalışmıştır yapımında ve ayrıyetten bence en iyi platform pc dir çünkü parçasını yenileye biliyosun uzun ömürlü oluyo ama konsolda öylebişey söz konusu değil bu yüzden pc tercihim sırf bi oyun için hem konsola hemde oyuna para veremem vermemde sırf bu tutumları için protesto yapmaya karar verdim :)

ShadowBeast

16.9.2013 23:50:23

+1
Oyunculuk adına ne güzel gelişme %76 artış, Bundan neden tırsdınız ? yeni nesil konsol mimarisi değil PC mantığı ile çalışacak, 8gb ramın nasıl 2.5 işletim sistemi kullanıyor diye sormayın Görev yöneticisinden gereksiz arkaplan uygulamaları kapatırsınız...kızmayın abisi bu yıl sonu daha yeni 1080p oyun görecekler. Bu okullu bebişlerin gözlerde o netliğe alışık değildir. "Yeni konsolunda BF4 oynarken kör oldu" haberleri mansetden verirler.

CopyAndMony

16.9.2013 23:43:19

-5
Bazilari gibi donanimci degilde "OYUNCU" olmus bir 10 konsol parasina Upgrade, upgrade diye diye e ekran karti ,RAM,islemci CART CURT almiyor en azindan Orijinal oyununu aliyor.PC oyunculari kadar ,en fazla konsolcu kisiler esitlik saglar,yok farem hizli bilmem ne dppi falan filan.. "Yeni Nesil", bu iki kelime bile yeni gelecek olan konsolarda aniliyor be. yarin DIRECT X 11.3 cikdiginda gider l para bayilirsiniz mesela mecburen. Sana Pc ile mutluluklar .

rpm7200

16.9.2013 23:37:47

+1
Gabe reis bizim liseliler böyle işte, aldırma :D

LaNeT02

16.9.2013 23:33:36

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus asıl yenilik pcde yaşanıyomuş.
sir maximus senelerdir o evinde televizyona bağladığın senelerdir değişmeyen ve hiç bir özellik ve grafik kalitesini belirleyemeyip alıp bir sürü para bayılarak saçma oyunlara saçma paralar ödediğin konsol senelerdir farklı ne kattı sana 4 senedir aynı grafik kalitesinde oyun oynuyorsun hala burda devrim diyorsun :D

Sir Maximus is BACK

16.9.2013 23:19:58

-10
asıl yenilik pcde yaşanıyomuş.

CopyAndMony

16.9.2013 23:06:03

-8
Allah versin Gabe yürüde ense trajini görelim PC de yenilik yasaniyormus. " Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu." dedigi seye bakamisiniz saten TF2 Fp2 yapacam diye cöp etmedin mi. sen git de su Kutulu Pc oyunlarini Steam diye tabir edilen dijital Platforumundan cikart. bizde kendi oyunumusa adam gibi sahib oldugumusu bilelem. HL3 faciasini saymiyorum bile ne zaman cikatacaksa her haberi hayal kirikligi.

Cemlat

16.9.2013 22:47:03

+18
yaw şu ortalığı karıştıran veletleri ne zaman banlıcaksınız bende onu merak ediyorum. Ada baksana "PlaystationunSahibi1999" 14 yaşında ki anası, babası olmadan bir halt alamıcak veletler burda sırf milletin sinirini bozman amaçlı yorum yapıyorlar. Xbox One denen tamamen hayatını trollemeye adamış işsizi sölemiyom bile

mc994

16.9.2013 22:44:52

-5
Konusma var icraat yok hl 3 ü kac senedir cıkarmadılar

DdrizztT

16.9.2013 22:38:53

+4
King Diamond dinlerken yine şu saçma yorumları görüp gaza geldim.1-Kilolaları ile alay ettiğiniz adam bir ticaret adamıdır ve bu yaptığı işten dolayı bu adamı suçlayamazsın çünkü sony,microsoft ta aynı işi yapıyor.Mikrosoft ve sony nin bu kalitede insanlara pardon fanboylara ihtiyacı yok sizin mantıgınızda ki insanlar bu ürünleri sevdirmekten cok antipatikleştiriyor.2. olarak sony ve microsofta yapılan oyunlar nerden programlanıyor nerden üretiiliyor onu bir düşünün yemek yediğiniz kaba tukurmeyin.Bu iğrenç fanatikliğiniz kendinizi aşağılamaktan,insanların sinirlerini bozmaktan ve forumu kirletmekten ileri gitmiyor!

BSC Misafiri

16.9.2013 22:33:40

0
Arkadaşlar şimdi konsol ve PC karşılaştırmasını boş verelim. Benim dikkatimi şu çekti. Free to Play gibi pazarlama yöntemlerini yenilik sayıyorsa Gabe Newell, kimse kusura bakmasın para gözünü kör etmiş demektir. İnsanları soyan DLC zihniyeti de PC'de çıktı. Ne yapacağız şimdi? Ben PC veya konsol hayranı değilim. İkisinde de sevdiğim oyunları oynuyorum. Yalnız Half Life 3'ü yenilikçi bir oynanış sistemi ile çıkaracağına böyle Free to Play'i övmesi falan bana çok itici geliyor. Yıllardır "para kazanmak uğruna" Steam'e bütün zamanını harcayan, Half Life 3'ü unutan Gabe Newell'ın bu açıklamasını ciddiye almak mümkün değildir. O nedenle boşuna konsol vs PC kavgası yapmayın, yormayın kendiniz.

BSC Misafiri

16.9.2013 22:33:38

0
"...Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu." Doğru demiş.

RealArek

16.9.2013 22:32:56

+2
İsimlere bakın ya (Xbox One) ve (PlaystationunSahibi1999) xbox one ve ps 4 fanboyları burda sabaha kadar kapışırsınız artık :DD

PlaystationunSahibi1999

16.9.2013 22:22:32

-9
quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123 PlaystationunSahibi1999 ps 3 korsan beli gta 5 oynamışsın anladık gta 5 ön sipariş verdim canlı yayında izledim oyun gayet güzel ve pc her zaman en iyi platform olarak kalıcak hem adamın pc sini iyi mi kötü mü oldunu nerden biliyosun.


Not: ps 3 sahibiyim hemen pc fanboyu demesinler diye yazdım.
Korsan oynamam imkansız çünkü ps3 slim son güncel versiyonun sahibim.İnternetteki vıdeolara baktığımda kötü olduğunu düşündüm,yarın gidip alıp deneyeceğim ve beğenmessem başka birine satacam.Ama siz pc sahipleri bunu yapamayacaksınız.

RealArek

16.9.2013 22:20:39

+1
PlaystationunSahibi1999 ps 3 korsan beli gta 5 oynamışsın anladık gta 5 ön sipariş verdim canlı yayında izledim oyun gayet güzel ve pc her zaman en iyi platform olarak kalıcak hem adamın pc sini iyi mi kötü mü oldunu nerden biliyosun. Not: ps 3 sahibiyim hemen pc fanboyu demesinler diye yazdım.

badwolfxv

16.9.2013 22:10:08

+4
konsollar gelip geçicidir. pc daimi kalıcak. zaman zaman düşsede yükselsede on yıllardır varlığını sürdüren tek platform

RealArek

16.9.2013 22:10:01

+6
Gabe Newell haklı zaten yeni konsollar çıktı diye yeni daha gerçekci oyunlar çıktı gerçekte konsolları bıraksalar pc odaklansalar bu oyunları kim bilir kaç yıl önceden görürdük konsollar hep pc yavaşlatıyo.

Project Scorpio

16.9.2013 22:06:56

-20
Bu şişko boş boş konuşacagina HL 3 cikartsin sizler sayesinde evde para sayiyordur simdi.

Aaron Paul

16.9.2013 22:06:02

+11
! ÖNCE; @Xbox One, Sonra; @Angelz, Sonra; @sangokudbgt, Şimdi de; yeni yeni çocuklar geliyor... BSC, bunun önüne ne zaman geçeceksin ? DH, yi ise; Zaten elden götürüyorlar. İlk okula giden çocuklar, snapdragon 800'ü kötülüyor :S Hey hey ne günlere kalacaz daha kim bilir...

TncyKrmn

16.9.2013 21:58:07

+4
Konsolcu gençlik damlar birazdan. Güzelim Pc oyunculuğunu ergenler yüzünden bitirdiler.

Angelz

16.9.2013 21:56:32

-3
rockstar ADAM görsün !!!!

PlaystationunSahibi1999

16.9.2013 21:54:44

-29
YAV HE HE diyesim geldi :D Şişko gabe hamburgerleri götürürken siz steamdan alışverişe devam edin. Playstation gibisi yok,ps4 forover! Boş boş laflara karnımız tok.

Jax Teller

16.9.2013 21:52:55

0
half-life 3'ten haber ver gabe!

Adana Devleti

16.9.2013 21:49:35

-1
Strateji dışında pc oynamam ama Gabe Newell'ı seviyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız