Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT'in Açık Betası Yarın Başlıyor


     2015'te çıkış yapan ve şüphesiz adını video oyun tarihine altın harfler ile yazdıran "The Witcher 3: Wild Hunt"un içinde tanıdığımız kart oyunu GWENT, E3 2016'da tanıtılmıştı. GWENT için ilk kez 25 Ekim 2016'da bir kapalı beta başlatılmış ve bu betaya bir çok oyuncu davetiyeler ile kabul edilmişti.

     Geçtiğimiz günlerde CD Projekt tarafından GWENT için bir açık beta başlatılacağı duyuruldu. Söz konusu beta yarın başlayacak ve PC, PS4 ve Xbox One platformlarında ulaşılabilir olacak. Açık betanın da ilk günü olması münasebeti ile yarın için iki canlı yayın planlanmış. Bunlardan ilki saat 10:00'da CD Projekt RED'in twitch kanalından, diğeri ise saat 12:30'da Xbox'un twitch kanalından yapılacak.

     GWENT: The Witcher Card Game tamamen kendine özgü bir oynanışa sahip. Rakibinizin hamlelerini dikkatlice takip etmek, aldığınız riskli kararların sizin lehinize sonuç vermesi ve elinizdeki kartları doğru sıra ile oynamak GWENT'de sizi galibiyete taşıyacak temel prensipler. Tabi bunların dışında doğru deste düzeni, özel yetenekli kartların kombinasyonu gibi bir çok detay bulunmakta. Ayrıca oyun tahtasının üzerindeki çeşitli görsel efektler ve arayüzdeki görsellik çok kaliteli ve güzel gözüküyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Get Even Manchester Saldırısından Dolayı Ertelendi IO Interactive Bazı Çalışanlarını İşten Çıkardı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız