Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT: The Witcher Card Game iOS için Çıktı

 
Taktiksel kart oyunu GWENT: The Witcher Card Game PlayStation 4, Xbox One ve PC'den sonra bugün itibarıyla iOS kullanıcılarına da sunuldu ve CD Projekt RED bunun şerefine bir çıkış fragmanı yayınladı.

App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS versiyonu hakkında:
 

GWENT: The Witcher Card iOS'te PC versiyonunun tüm özelliklerini dokunmatik arayüz için yeniden tasarlanan kontrollerle birleştiriyor. İlerleme ve satın almalar iOS ve PC (GOG hesabı) arasında paylaşılır ve böylece oyuncular istedikleri zaman platformları kolayca değiştirebilirler. Ayrıca en güçlü iOS cihazlarında GWENT: The Witcher Card Game 4K dokulara sahiptir.  
 
Desteklenen cihazlar arasında iPhone 6S veya daha yenisi (iPhone 11 dahil), iPad Mini 4 veya daha yenisi, iPad 5. nesil veya daha yenisi, iPad Air 2 veya daha yenisi ve tüm iPad Pro cihazları.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza: Like a Dragon Japonya Kapak Tasarımı ve Yeni Oynanış Görüntüleri Ancestors: The Humankind Odyssey 6 Aralık'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

31.10.2019 22:17:19

0
Adım gibi biliyorum sırf mobile gelsin diye iki satıra indirilip hearthstone çakmasına çevrildi oyun ama çok ilgi toplayacağını zannetmiyorum.İlk çıktığında twitch patlamıştı, canlı yayından turnuvaları takip edip çıldırıyorduk. Bu haliyle zor iş...

TheNewAtilla

29.10.2019 20:32:48

0
Sevmedim. W3 deki gwent daha güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız