Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTX 1080 Ti Bugün Satışa Çıkıyor

   NVIDIA bugün, GeForce GTX 1080 Ti grafik işlemcisinin satışa sunulmasıyla oyun performansında çıtayı yeni bir seviyeye taşıyor. Buna ek olarak şirket; DirectX 12 oyunlarında performansı geliştirmeye odaklı yeni Game Ready sürücüsünü de duyurdu. Yeni sürücü aynı zamanda Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands oyununda NVIDIA Ansel özelliğini de devreye sokuyor.
 
   GTX 1080 Ti Founder’s Edition Türkiye fiyatı 3500 TL ve Türkiye saati ile 21:00’da raflardaki yerini alacak. 
 
 
 
   DirectX 12 Performansına Turbo Desteği 
 
   NVIDIA, DirectX 12 oyunları geliştirmede en kapsamlı platformu oluşturmak için 500 mühendislik yılına denk gelebilecek çalışmalara yatırım yaptı.  Geçtiğimiz hafta yapılan GDC Oyun Geliştiricileri konferansında NVIDIA, geliştiricilere DirectX 12 için optimize edilmiş oyunlar yaratmada yardımcı olacak önemli performans geliştirmeleri, çoklu render ve simülasyon efektleri gibi birçok yetenekten oluşan bir paket tanıttı. Bu pakete GameWorks SDK güncellemeleri, NVIDIA VRWorks™ SDK, yeni geliştirici araçları ve bu yeni Game Ready sürücüsünün müjdesi de dahil.  
 
   Bu yeni Game Ready sürücüsü, DirectX 12 oyunları için optimize edildi. Kodu kendi sürücümüzde rafine ederek ve oyun geliştiriciler ile omuz omuza çalışarak aşağıdaki oyunlar da dahil olmak üzere birçok DirectX 12 oyununda %16'ya varan performans artışına imza attılar:

Ashes of the Singularity – %9
Gears of War 4 – %10
Hitman – %23
Rise of the Tomb Raider – %33
Tom Clancy's The Division– %4
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, NVIDIA Ansel desteğine kavuştu 
 
   Yeni sürücü ile birlikte, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, NVIDIA Ansel desteği alan en yeni oyun oldu.

   Ansel, oyun içi görüntü yakalamada devrimsel bir teknoloji. Ansel'i oyun deneyiminize entegre edilen ve daha önce hiç mümkün olmayan bir şekilde oyun içi görüntü kaydeden bir fotoğraf makinesi olarak düşünün. Oyunda Ansel desteği olduğunda, oyuncular objektifi istedikleri açıya yönlendirebilir, filtreler uygulayabilr, süper çözünürlüklü yakalama yapabilir, hatta VR üzerinde izlemek için 360 derece görüntü kaydedebilirler. Bu özelliklerle ilgili daha fazla bilgiyi Ansel Teknolojisi sayfasında bulabilirsiniz.

   Ansel teknolojisi ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt ve The Witness oyunlarında da destekleniyor. Ayrıca yakında Lawbreakers ve Mass Effect: Andromeda içinde de Ansel kullanmak mümkün olacak. Kısa süre önce  Unity motoruna  ve Unreal Motoruna  da bir eklenti olarak dahil edilen Ansel, yakın zamanda Amazon Lumberyard ile de kullanılabilecek.
 
   En iyi Oyun Deneyimi için Game Ready Sürücüleri

   Oyunların çıkışı ile birlikte, hatta bazen daha önce  yayınlanan NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyunlarında en keyifli deneyimi sunabiliyor; çünkü NVIDIA mühendisleri mümkün olan son dakikaya kadar performansı optimize ederek mükemmel oyun deneyimi için çalışıyorlar. Bu kalitenin kanıtı olarak da bu sürücüler Microsoft tarafından WHQL ile sertifikalandırılıyor.

   Oyunun çıkış tarihinden itibaren mümkün olan en iyi kaliteyi sunmak çok önemli. Ancak oyunlar yeni yamalar ve indirilen DLC içeriklerle gittikçe gelişiyor ve zenginleşiyor. Game Ready sürücüleri, oyunlardaki tüm büyük değişiklikleri desteklemeyi amaçlıyor ve bu sayede oyuna her oturuşunuzda en iyi deneyimi yaşamanız mümkün oluyor. 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PC GTX 1080 Ti
Reservoir Dogs: Bloody Days Xbox One ve PC için Duyuruldu Quake Champions Free to Play Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bolum

13.3.2017 17:48:28

0
Game Brotherhood ! Steam ' de , su anda , Left 4 Dead 2 -75% off . Yani , 31,00 TL degil 7,75 TL . Teklif icin son saatler . Sizce bu oyuna deger mi bu fiyat ? (F5 = 17:48 13.3.2017)

gamerer

13.3.2017 12:39:04

+5
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi GTX 1080 kullanıcısı olarak, oyunların konsol sürümleri ile pc sürümlerin arasındaki farka, fiyat-performans olarak baktığınız da koca bir hiç. Gears of War 4'ü 30 fps değil de 60 fps oynadık. Ne oldu götüm tavana mı vurdu. Her zaman olduğu gibi aslolan oyunların içerik kalitesidir.
kardeş o zaman niye pc topladın bir de gtx 1080 almışsın biri sana 1080 alırsan uzaya mı çıkacağını söyledide bu beklentide aldın yada gtx 1080 alırsan oyunun içeriği mi artacak dedi amaç zaten gtx 1080 alırken konsolcunun 1080p oynadığı oyunu 2-4k daha yüksek detay veya daha fazla fps oynamaktır yoksa sana bilgisayarcı 1080 alırsan pc araba görevi mi görecek dedi kusura bakma ama şu yorumun gizli bir konsı-ol fanboyu olduğunu açıkça gösteriyor 1080 nin olduğuna falanda hiç inanmıyorum bir de fiyat performan farkı nı nereye göre konuşuyorsun evet Türkiye için değmeye bilir ama yurtdışın da gtx 1080lik pc alım gücü yüksek ülkeler de gayette bir oyunu 6p fps oynatmak için değecek fiyatlarda

furandor

13.3.2017 11:49:54

0
Pc ya da konsol şirketleri size para mı veriyor ? Ya da çocukmusunuz ? Sizene pc mi iyi konsol mu diye ..al oyna işte hangisini oynayacaksanız .

gamerasi

13.3.2017 09:11:42

+2
GTX 1080 kullanıcısı olarak, oyunların konsol sürümleri ile pc sürümlerin arasındaki farka, fiyat-performans olarak baktığınız da koca bir hiç. Gears of War 4'ü 30 fps değil de 60 fps oynadık. Ne oldu götüm tavana mı vurdu. Her zaman olduğu gibi aslolan oyunların içerik kalitesidir.

BSC Misafiri

13.3.2017 06:37:08

0
Pc'ciler yüksek çözünürlük ve yüksek fps olunca otomatik olarak en iyi grafik zannediyorlar. Evet bu kartlar kağıt üstünde çok daha güçlü, ps4 pro fiyatı 400 dolar sadece bu kartlar 700-800 dolar. Ama gerçekte konsolfaki özel oyunlar kadar iyi grafik pc'de görünmüyor. Mesela şu Uncharted 4 videosuna bakın, sadede grafikler değil animasyonlar karakterlerin yüz detayları falan olağanüstü, aynısı horizon'da da var. Pc'de aynısını yapamıyorlar çünkü böyle oyunlar çok satmıyor pc'de ayrıca bu kart çok az kişide var. Ama sony bir oyun yapınca 60 milyon potansiyel müşteri var. O yüzden en iyi grafikli oyunlar her zaman konsol exc oyunlarıdır, pc'de böyle görseller göremezsiniz. https://youtu.be/yrN5arZKJok

Guest-BB2CECC18

13.3.2017 01:40:02

0
Bende r9 380 var bir sıkıntı çıkarmıyor. witcher batman arkham falan ultrada oynuyorum bu ekran kartıyla. gtx 970 bile benim karttan iyi performans veriyorken sen 980 ile sürünüyorsan ya sen oyunları en üst seviyede oynamayı seviyorsun ya da sisteminde bir problem var demektir. RE 7 oynamadım ama koridorlarda geçen bir oyun çok fazla sıkıntı çıkarmaz herhalde ama dediğim gibi oynamadım. Bende şu yeni 1000 serisinden istiyorum ama elimde hala oyunları üst seviyede açan kart varken yenisini alasım gelmiyor. 1 tane daha alıp crossfire yapsam rahat 1 sene daha götürür herhalde ama karlı çıkar mıyım bilemedim bir araştırayım ben bunu :) korsan oyun yorumunuda gördüm haklısın, oyun fiyatları aldı başını gitti yeni çıkan 5 tane oyun alsan r9 380 parası ediyor onun yerine ekran kartı alıp oyunları korsan oynamak daha mantıklı geliyor. Ben korsana karşı olduğumdan geriden geliyorum ve mutluyum

Venomstr

13.3.2017 01:02:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

La yürü git. 1500 küsür oyun var Steam hesabında. Uplay, Origin, Gog vs saymıyorum bile. Arkadaş çevrenizi internet kafedeki 15 yaşındaki çocuklardan kurmayın.
Ne arkadaş çevresi la? Burada bile GTX 1070, 1080 alanların neredeyse tamamı ekran kartını alır almaz yeni çıkan AAA oyunlarda korsan oyunlara saldırıyor. Burada artistlik yapıp gizli gizli korsan oyun oynuyorlar. Korsancı gezegeni... Torrent dünyası...

Wayward Son

13.3.2017 00:40:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr
quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor Anlama problemin mi var? 1080 ti kolayca alabilen insanlardan bahsediyorum. Olay pcci konsolcu gibi saçma salak bir gruplamanın dışında. Tabi kafan anca ona basıyorsa yorum yapmıyorum
O kartı alanlar da korsan oynuyor oyunları. PC'cilerin ciğerini bilirim. GTX 1080, 1070, 980... Bu kartları alanlar da hep korsan oynuyor. PC'cilerin orijinal oyuna alerjisi var.
La yürü git. 1500 küsür oyun var Steam hesabında. Uplay, Origin, Gog vs saymıyorum bile. Arkadaş çevrenizi internet kafedeki 15 yaşındaki çocuklardan kurmayın.

Venomstr

12.3.2017 23:50:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears Bu kart zaten senin gibi kuruşun hesabını yapanlar için değil. Bu kart maddi durumu iyi olanlar ve en üst düzey ekran kartını almak isteyenler için. 1000 liralık ekran kartıyla piyasadaki her oyunu high-ultra oynuyorsun zaten. Bu ekran kartına 3500 tl verenin ps4 prosu 4k tv si bilmem kaç liralık ses sistemi zaten vardır sen rahat ol :)
Kardeş ben GTX 980'den memnun kalmadım. 5500 liralık bilgisayar. PC insanı süründürüyor. Sorunsuz bir platform değil. Resident Evil 7'de süründürdü mesela. Akıcı oyunu tutturacağım diye şekilden şekile girdim. PC iğrenç bir şey...

Guest-2C5CD639E

12.3.2017 23:35:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ben sana laf atmadım gerçekleri söyledim ama sen çok alındın be güzelim Afedersinde ne iş yapıyorsun sen? ve yaşın kaç? Genelde böyle başkalarına velet troll diyenler velet troll çıkıyor. Şu kartın fiyatı kadar aylık para kazanamayan insan dolu ülkede. Ve senden onlardan birisin diye tahmin ediyorum. Anca böyle gelip ben o paraya ps4 tv oyun çerez alırım dersin burada. Ama ben o kartıda alırım tv yide alırım belki baba parasıyla belkide aylık gelirim iyidir Ama gerek görmüyorum r9 380 var her oyunu yüksek ayarlarda oynatıyor ne gerek var yenisine iyice performansı azalsın direk seneye yeni çıkanlardan alırım şöyle 5000 TL lik
Bende gerçekleri söylüyorum çok şükür maddi durumum iyi ama gelip burada şu fakir işidir, zengin işidir felan demiyorum ayrıca konsol kullanan fakir mi oluyor? oyunlara para veremeyen kitle PC Topluyor boşuna konuşmaya gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ticaretle uğraşıyorum işimi yaşımı ne yapacaksın? üniversiteyi bitirmiş birisiyim orasını tahmin edersin artık madem velet değilsin ticaretin ne olduğunu iyi anlarsın. Ayrıca 3500 liraya sadece bu ekran kartını alırsın diğer parçaları neyle alıcaksın peder bey den mi isticeksin? bak ben 3500 liraya alınacak şeyleri söyledim liste bile yapabilirim çünkü ben F/P neyse onu kullanırım. İstersem dünyanın en zengin kişisi olayım yinede konsoldan vazgeçmem.

Guest-BB2CECC18

12.3.2017 23:14:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 paranın lafını yapıyorum çünkü parayı gökten bulmuyorum ticaretle uğraş bakayım hayatın ne olduğunu öğren sonra gelir burada laflarız anca sizin gibi velet troller gelir klavye arkasından laf attığını sanar hayatında para kazanmamış tipler forumda 7/24 takılır dua edin ananıza babanıza yoksa sokakta 1 lira isteyen dilenci olurdunuz.
Ben sana laf atmadım gerçekleri söyledim ama sen çok alındın be güzelim Afedersinde ne iş yapıyorsun sen? ve yaşın kaç? Genelde böyle başkalarına velet troll diyenler velet troll çıkıyor. Şu kartın fiyatı kadar aylık para kazanamayan insan dolu ülkede. Ve senden onlardan birisin diye tahmin ediyorum. Anca böyle gelip ben o paraya ps4 tv oyun çerez alırım dersin burada. Ama ben o kartıda alırım tv yide alırım belki baba parasıyla belkide aylık gelirim iyidir Ama gerek görmüyorum r9 380 var her oyunu yüksek ayarlarda oynatıyor ne gerek var yenisine iyice performansı azalsın direk seneye yeni çıkanlardan alırım şöyle 5000 TL lik

Guest-2C5CD639E

12.3.2017 23:03:58

+1
paranın lafını yapıyorum çünkü parayı gökten bulmuyorum ticaretle uğraş bakayım hayatın ne olduğunu öğren sonra gelir burada laflarız anca sizin gibi velet troller gelir klavye arkasından laf attığını sanar hayatında para kazanmamış tipler forumda 7/24 takılır dua edin ananıza babanıza yoksa sokakta 1 lira isteyen dilenci olurdunuz.

bolum

12.3.2017 21:32:47

0
Game brotherhood ! Steam ' de , su anda , Left 4 Dead 2 -75% off . Yani , 31,00 TL degil 7,75 TL Teklif icin son saatler . Satin almis olan var mi ? Bu oyunu daha once oynayan var mi ? (F5 = 21:32 12.3.2017)

Guest-BB2CECC18

12.3.2017 20:56:54

0
Bu kart zaten senin gibi kuruşun hesabını yapanlar için değil. Bu kart maddi durumu iyi olanlar ve en üst düzey ekran kartını almak isteyenler için. 1000 liralık ekran kartıyla piyasadaki her oyunu high-ultra oynuyorsun zaten. Bu ekran kartına 3500 tl verenin ps4 prosu 4k tv si bilmem kaç liralık ses sistemi zaten vardır sen rahat ol :)

Guest-AEF248198

12.3.2017 18:25:08

+2
Şu Uncharted gibi grafikleri güzel exc. oyunlar grafiksel olarak tam potansiyellerini sunamıyorlar, Pc'de görseydik şu oyunu 60 fps her şey en yüksek detay da ne müthiş olurdu.

Drahmizm

12.3.2017 17:53:41

0
Oyun konsollarının grafik kasitesi asla bir PC ye yaklaşamaz. Gerçek grafik kalitesi için bir oyun çıkaracaksalar PC için yazılmalı. Ucuz oyun konsollarını ne kadar büyütüyorsunuz.

Lord Melkor

12.3.2017 17:50:27

0
Hahaa eyvallah. Jeton geç düştü

Venomstr

12.3.2017 17:48:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor Anlama problemin mi var? 1080 ti kolayca alabilen insanlardan bahsediyorum. Olay pcci konsolcu gibi saçma salak bir gruplamanın dışında. Tabi kafan anca ona basıyorsa yorum yapmıyorum
O kartı alanlar da korsan oynuyor oyunları. PC'cilerin ciğerini bilirim. GTX 1080, 1070, 980... Bu kartları alanlar da hep korsan oynuyor. PC'cilerin orijinal oyuna alerjisi var.

Lord Melkor

12.3.2017 17:43:20

0
Anlama problemin mi var? 1080 ti kolayca alabilen insanlardan bahsediyorum. Olay pcci konsolcu gibi saçma salak bir gruplamanın dışında. Tabi kafan anca ona basıyorsa yorum yapmıyorum

Venomstr

12.3.2017 17:41:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor Hahahaha komedi ye bak. Bunu alabilecek adam yanına ps4,xbox,switch ve daha bilimum konsolu dizer. Hangisinde ne oynamak istiyorsa oynar. Sizde fakir kafanızla burda boş boş konuşursunuz. Her çıkan şeyin size hitap etmesini beklemeyin. Çünkü hepsini size çıkarmıyorlar.
Fakir korsancı PC bebeleri korsan oyun dilenirken hiç sesin çıkmıyordu. PC'ciler korsancıdır kardeş. Bunu hala öğrenemedin mi? Konsol falan da alamazlar. Cesaret edemezler. Fakir PC'cilerin orijinal oyuna alerjisi var.

sniper23

12.3.2017 15:12:38

0
Yalnız DH'de(DH erkeği ve kızları) herkes en az 3.000 $ maaş alan insanlar. Fiyat 699 $. Niye bu kadar fiyattan dem vurulmuş ki ?

Wayward Son

12.3.2017 02:07:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Kısa ve öz avurpa ve abd de 1 asgari ücetle çalışan marketlerde raf dizen eleman aylık maaşıyla 2 tane 1080ti alabiliyor . Ama biz 3 adet asgari ücreti voltan yapıyoruz öyle alıyoruz . Nede olsa avrupa bizi kıskanıyor .
Bize kala kala Voltran'ın billurları kalıyor kardeş :(

Experimentation

12.3.2017 01:11:11

0
grafik grafik diye yırtınanlara gün doğdu

halogonga

12.3.2017 01:03:53

0
bu neyin kavgası? isteyen istediğini alır.

Drahmizm

12.3.2017 00:52:48

0
Uh

alsndnz

11.3.2017 21:16:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu yorum yapan arkadaşlar neden biribirinize bu kadar saygısızsınız. Okurken üzülüyor insan konu dışına çıkıp diğer kişinin annesine hakaret edenler bile var(terbiyesiz)
kardesim kac senedir yurtdisinda yasiyorum adam dupeduz sallayip milleti kandiriyor boyle bi dezenformasyon yok dogruya dogru konusuyoruz burda

BSC Misafiri

11.3.2017 20:58:15

0
Şu yorum yapan arkadaşlar neden biribirinize bu kadar saygısızsınız. Okurken üzülüyor insan konu dışına çıkıp diğer kişinin annesine hakaret edenler bile var(terbiyesiz)

tutankenshta

11.3.2017 20:53:22

0
o farkı yazılımla törpülerler... hiç merak etme şişirilen fiyata rağmen koşa koşa gider alırsınız... şişirme kart... çok yakında... CW ilede gündemde hit rekoru kırarmış...

alsndnz

11.3.2017 19:45:07

+2
quote:

Orjinalden alıntı: MrNtlu
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Kardeş yurt dışında tanıdığın olması çok matah değil. Herkesin var. Bizim de eşimiz dostumuz var. Hadi olmasa bile aç interneti bak. Önünde zaten her şey. 3-5 tane 1080ti almana gerek yok. Adam bir tanesine rahat erişse kafi zaten. Yurt dışında haya pahalı demişsin de burada çok mu ucuz? Ucuz olmadığı gibi maaşlar düşük, gelir az. "Bizde teknoloji pahalı evet ama onlarda da yaşam pahalı". Bu nasıl bir düşüncedir? Teknoloji üreten bir ülke olmadığımızdan mütevellit teknolojik ürünler de aşırı pahalı. Yav her türlü çürütülecek bir cümle kurmuşsun, yapma böyle gözün sevem.
Matah değil yurt dışıyla ilgili bilgim var orda yaşamış biri kadar. Burda hayat ucuz onlar ile karşılaştırdığında. En en basiti ulaşım. Hatırlıyorum haftalık 50 pound'a yakın harcıyordum haftalık diyorum bakın. Ayrıca ben zaten ülkemizdeki teknolojinin ne kadar geride kaldığını durmadan eleştiren biriyim ve yapılan yatırımların yetersiz olduğunu düşünen biriyim zaten inkar etmedim ki. Lafım her konuya "ama avrupada öyle böyle" diye atıp tutanlara. Adam 2000 dolar kazanıyor okey ama kaçı ona kalıyor gidip sordunuz mu? Yine başka tarafa çekilecek ama yazıyım, amcam Microsoft İngiltere'de çalışıyordu Londra'da ve üst düzey müdür olarak. Aldığı maaşı düşünün. Ama Londra pahalı olduğu için Birmingham'a geçmek zorunda kaldı çünkü kendisine yeterli para kalmıyordu. Kastettiğim budur. (Hiç kalmıyor değil tabiyki ama "yeterli" kalmıyor.) Ayrıca eğer çocuğu olan biriyseniz eğitim ücretlerine girmiyorum bile. Ama bu yazdıklarımdan Türkiye ekonomisini övdüğümü düşünüyorsanız daha bir şey diyemeyeceğim :)
4 senedir toplu tasimaya para vermedim adam hala pahali diyor yazik gunah ya

Rindaman

11.3.2017 19:25:41

0
Kardeş sen akıntıya karşı kürek çekiyorsun, rica ediyorum insanlarla inatlaşma, biz de neyin ne olduğunu görüyoruz.

Wayward Son

11.3.2017 18:44:16

+3
quote:

Orjinalden alıntı: MrNtlu Ekonomi iyi dediğini hatırlamıyorum ama öyle olsun 26 ülke görmüş, akrabaları İngiltere ve Amerikada yaşayan ve almanya'da tanıdıkları olan biriyim gerçekler budur ben parti tutmam ekonomi iyide demedim diyemem de zaten ama gerçekler bu cahil demeden düşün dicem ama o mekanizmayı nefretiniz engelliyor.
Kardeş yurt dışında tanıdığın olması çok matah değil. Herkesin var. Bizim de eşimiz dostumuz var. Hadi olmasa bile aç interneti bak. Önünde zaten her şey. 3-5 tane 1080ti almana gerek yok. Adam bir tanesine rahat erişse kafi zaten. Yurt dışında haya pahalı demişsin de burada çok mu ucuz? Ucuz olmadığı gibi maaşlar düşük, gelir az. "Bizde teknoloji pahalı evet ama onlarda da yaşam pahalı". Bu nasıl bir düşüncedir? Teknoloji üreten bir ülke olmadığımızdan mütevellit teknolojik ürünler de aşırı pahalı. Yav her türlü çürütülecek bir cümle kurmuşsun, yapma böyle gözün sevem.

powersmachine54

11.3.2017 18:41:05

0
Zaten PC'ye ancak her sene GPU çıkar,ama o çok güçlü üst segment ekran kartlarını oyun yapımcıları gücünü kullanamazlar. Driveclub,Horizon zero dawn gibi kaliteli ve PC'de asla olmayan exculesive oyunların grafikleri bile PC'de yok.Ama çözünürlük,fps farkı olur ama asla ps4'ün kendine özel exculesive oyunların grafikleri bu gidişle multiplatform oyunlarda PC'de olmaz.Çünkü oyun yapımcıları PC ile uğraşmıyorlar,oyunlar konsollardan PC'ye port ediliyor.Artık ben PC toplamayı gereksiz görüyorum.Daha God of war 4,Spiderman,Days Gone gibi en yakın zamanda çıkabilme ihtimali exculesive oyunlarda yine ps4'de bile PC'den daha kaliteli görsel efektleri olacaktır.

12 Angry Men

11.3.2017 18:40:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu Ya yemin ediyorum yazmiyim dedim ama işi iyice azıttınız. Hayatında yurtdışı görmemiş adamlar durmadan '' yurt dışında asgari ücretle 10 ev alınır taaaamı'' yazıyorlar. Azıcık beyin kullanalım o adamlar vergi ödemiyor mu? Sigorta, kira, günlük ihtiyaçlar için para harcamıyor mu? Bizde teknoloji pahalı evet ama onlarda da yaşam pahalı bunu aklınıza sokun artık. Afedersiniz k*çınızdan uyduruyorsunuz sonra herkes inanıyor. Açın neogafa bakın herkes 4 5 tane alıcam diyor valla.(!)
Sen ne dıyorsun değişik ? Hayatımda yurt dışı mı görmedim ? Bu kart yurt dışında 600-700 dolar civarına satılıyor. Yurt dısında 2.000 dolar maaş alan bırı ıcın pahalı mı bu kart ? Turkıye de 1400 tl asgarı ucret alıyorsun, kartın fıyatı 3500 tl. Once sen beynını kullan tabı varsa. Turkıye de 1400 tl asgarı ucret alan sıgorta vergı, kıra, gunluk ıhtıyac ıcın para harcamıyor mu ? Bunun konuyla ne alakası var ? Bu kart yurt dısında asgarı ucretlı bırısı maaşının 3/1 ne alabılıyor, bızde 3-4 aylık asgarı ucrete denk gelıyor bu kartın fıyatı. Beynını kullan sonra bana yaz gereksiz.

Wayward Son

11.3.2017 18:29:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: MrNtlu Ya yemin ediyorum yazmiyim dedim ama işi iyice azıttınız. Hayatında yurtdışı görmemiş adamlar durmadan '' yurt dışında asgari ücretle 10 ev alınır taaaamı'' yazıyorlar. Azıcık beyin kullanalım o adamlar vergi ödemiyor mu? Sigorta, kira, günlük ihtiyaçlar için para harcamıyor mu? Bizde teknoloji pahalı evet ama onlarda da yaşam pahalı bunu aklınıza sokun artık. Afedersiniz k*çınızdan uyduruyorsunuz sonra herkes inanıyor. Açın neogafa bakın herkes 4 5 tane alıcam diyor valla.(!)
Ehonomi çoh eyi.

alsndnz

11.3.2017 18:23:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: MrNtlu Ya yemin ediyorum yazmiyim dedim ama işi iyice azıttınız. Hayatında yurtdışı görmemiş adamlar durmadan '' yurt dışında asgari ücretle 10 ev alınır taaaamı'' yazıyorlar. Azıcık beyin kullanalım o adamlar vergi ödemiyor mu? Sigorta, kira, günlük ihtiyaçlar için para harcamıyor mu? Bizde teknoloji pahalı evet ama onlarda da yaşam pahalı bunu aklınıza sokun artık. Afedersiniz k*çınızdan uyduruyorsunuz sonra herkes inanıyor. Açın neogafa bakın herkes 4 5 tane alıcam diyor valla.(!)
ya he he yasam cok pahali yasamasak inancaz gittim baktim zeytin yagi 1 litre 11 lira turkiyede 1 litre 15 ikiside carefourdan kisacasi isvicrede filan yasamiyosan yasam pahali filan degil sayin cahil arkadas millete yalan yanlis bilgi veripte ekonomi COH EYI kafasinda yasama

BSC Misafiri

11.3.2017 18:15:07

+1
Kim ne isterse alir tasasi da kimseye dusmez.Ne bicim insanlar var aldiklari cisimler ustunden nefret kusarak yasamini surduruyor.Yazik gercekten.

12 Angry Men

11.3.2017 17:38:36

0
Kartın fiyatının 3500 tl olması nvidia nın suçu değil. Yurt dısında asgari ücretle 2 belki 3 tane alabileceğiniz kart türkiye de 3 asgari ücrete alınıyor. Nvidia ne yapsın ? adamlar 600 700 e alıyor siz 3500 e ne yapsın. Not: Alıcı değilim en az 1 sene daha 980 kullanmaya devam edeceğim.

bolum

11.3.2017 16:29:24

0
me : Game brotherhood ! Steam ' de , su anda , The New THQ Classics , 9 ürün icerir : yani icinde 9 tane oyun var . - % 80 off yani fiyati = 25,00 TL Sona erme: 13 Mart yani neredeyse 2 gunumuz var . ilgilenen var midir ? sizce nasil ? satin alacagim da . icindeki oyunlar kolay olsun istiyorum . yani zor olmasin . (F5=16:25 11.3.2017)

GorkemM1903

11.3.2017 14:44:06

+1
1080Tİ çok gereksiz geliyor bana çünkü 4k oynamaktansa fhd 100 fps yada 2550 de 60fps oynamayı tercih ederim. Bu yuzden msi nin 1070 ekran kartlı 120hz monitörlü laptopunu alacağım zaten

mementopolis

11.3.2017 14:21:57

+1
İstediği kadar Fark atsın (%30) . Bennnn AMD'yi merak ediyorum :D

Dark matter

11.3.2017 14:19:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Senle pek muhattap olmucam klavye arkasından velet dediğine göre çoçuk olduğunu yansıttın bir kere. BLOK
Velet değilsen daha kötü o zaman.Ciddi sorunların var demek.Acıdım yazık.

Guest-2C5CD639E

11.3.2017 14:01:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Ooo velete bak bime gitmemiş : )
Senle pek muhattap olmucam klavye arkasından velet dediğine göre çoçuk olduğunu yansıttın bir kere. BLOK

prototype91

11.3.2017 13:58:53

0
ben zaten senin değidinle paraler bir şey söylemiştim ama sende beni anlamamışın aslında o arkadaşa alıntı yapmak istedim

Dark matter

11.3.2017 13:58:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

bime hayatım boyunca gitmedim sen çok gitmişsin demek ki :)
Ooo velete bak bime gitmemiş : )

Guest-2C5CD639E

11.3.2017 13:47:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Bimden aldığın boxeri imzana yazmayı unutmuşsun?
bime hayatım boyunca gitmedim sen çok gitmişsin demek ki :)

Hoid

11.3.2017 13:43:12

0
Kısa ve öz avurpa ve abd de 1 asgari ücetle çalışan marketlerde raf dizen eleman aylık maaşıyla 2 tane 1080ti alabiliyor . Ama biz 3 adet asgari ücreti voltan yapıyoruz öyle alıyoruz . Nede olsa avrupa bizi kıskanıyor .

Dark matter

11.3.2017 13:40:09

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 3500 liraya 1 TV + PS4 + 5+1 ses sistemi + yanına istediğin oyunu alıp yanınada çerez cips kola alıp bakarsın keyfine be. 1 karta 3500 lira versem o gece uykum kaçar kafayı yerim yazık birde utanmadan 3500 lira az derler şimdi bızz 300fps 4k oynuyoz taammıııııııı
Bimden aldığın boxeri imzana yazmayı unutmuşsun?

Guest-2C5CD639E

11.3.2017 13:30:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: prototype91

televizyonu işin içine katan zeka küpü sanki pc de monitör işlemci ekran kartı ram anakart kasa power hdd sdd bunların hiç birini almıyorsunda herşeyi 0 dan hesab edip oyunlardan dem vurman ilginç bu piyası pc şekillendirmez konsol şekillendirir pc istediği kadar güçlü olsun yeni nesil konsolların değişmesiyle beraber gelir.Tabi kart güçlü ama bu kadar para verip 1 sene geçmeden yeni seri bir 300 dolarlık 2070 gene bundan daha iyi performans verecek bu karta vereceğin paraya 1070 te alırsın yanına ps4 pro da alırsın
Yav anlıyorum anlıyorum karşında çoçuk yok. 3000-5000 liralık PC diziyorsunuz oyunlarıda korsan indiriyorsunuz görende dicek her oyunu steam, origin vb yerlerden alıyorsunuz :) sırf trollük yapayım kendimi tatmin edeyim diye laf kalabalığı yapıyorsunuz :) Ey zeka küpü çoçuk PRO ile 1070 ekran kartını alınca diğer şeyleri nasıl alıcaksın? bak ben sana 3500 liraya nelerin alacağını söylerim tek tek öyle alırsın bırak bu işleri ticaretle uğraşmadığın belli çok kazık yersin bu kafayla gidersen.

prototype91

11.3.2017 12:59:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Sallamadan önce insan azıcık düşünür. Ps4 Pro tek başına 2000 tl civarında, ses sistemi desen doğru düzgün bir şey almak istiyorsan 1000 tl de ona verirsin. 500'e de ancak Sunny tv alırsın. Oyun fiyatlarından falan da hiç bahsetmiyorum. Ayrıca bu kartı alacak adam da Ps4 alacak para da fazlasıyla vardır. Sizin gibi iki kuruşluk mal varlığını imzasına yazanlar da ancak şunla şunu yaparım diye kafa yorsun.
Yalnız ben Pro yazmadım ki PS4 dedim her işi görüyor PRO'ya bile gerek yok? sen 3500 lira getir ses sisteminin en iyisini, televizyonun en iyisini alırım merak etme :)
televizyonu işin içine katan zeka küpü sanki pc de monitör işlemci ekran kartı ram anakart kasa power hdd sdd bunların hiç birini almıyorsunda herşeyi 0 dan hesab edip oyunlardan dem vurman ilginç bu piyası pc şekillendirmez konsol şekillendirir pc istediği kadar güçlü olsun yeni nesil konsolların değişmesiyle beraber gelir.Tabi kart güçlü ama bu kadar para verip 1 sene geçmeden yeni seri bir 300 dolarlık 2070 gene bundan daha iyi performans verecek bu karta vereceğin paraya 1070 te alırsın yanına ps4 pro da alırsın

the fall of max payne

11.3.2017 12:26:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
3500 lira para veriyoruz bir zahmet gerçek 4k olsun. Sanki ps4 pro fiyatına bu imkanı sunuyor da nvidia

BSC Misafiri

11.3.2017 12:21:15

+1
Bir ekran kartı dış borcumuz kadar :)

BSC Misafiri

11.3.2017 12:21:12

+2
bu Division optimizasyon olarak ne problemliymiş arkadaş. 3500tl lik ekran kartında bile %4lük bi performans artışı var. Şaka gibi.

Guest-63DBB8E76

11.3.2017 12:01:09

0
3500 TL'ye 2 sene önce pc toplamıştım sıfırdan. GTX 760'lı.

bilir_kisi_M

11.3.2017 11:53:10

+2
Allah akıl fikir versin alacak olan arkadaşlarımıza

Mion

11.3.2017 11:47:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:

Orijinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Şu her oyunda üvey evlat muamelesi yapılan rezil PC platformundan mı bahsediyorsun? İsterlerse 20 tflops kart yapsınlar yapımcılar sizi iplemedikten sonra ne fayda! Gün gelecek herkes PC nin ne kadar rezil bir platform olduğunu anlayacak ama bunu anladığınızda çoktan paralarınız gitmiş olacak.
Konsol oyunlarını tost makinesinde yapıyorlar değil mi? Anan seni doğrudu anana küfret sana gerek yok diye! Mallığın bu kadarı!!!

-Rusher-

11.3.2017 11:47:23

0
Para olsada alsak 1070 kesmiyor artık :p

keremec

11.3.2017 11:37:04

0
11GB

Guest-2C5CD639E

11.3.2017 11:33:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Sallamadan önce insan azıcık düşünür. Ps4 Pro tek başına 2000 tl civarında, ses sistemi desen doğru düzgün bir şey almak istiyorsan 1000 tl de ona verirsin. 500'e de ancak Sunny tv alırsın. Oyun fiyatlarından falan da hiç bahsetmiyorum. Ayrıca bu kartı alacak adam da Ps4 alacak para da fazlasıyla vardır. Sizin gibi iki kuruşluk mal varlığını imzasına yazanlar da ancak şunla şunu yaparım diye kafa yorsun.
Yalnız ben Pro yazmadım ki PS4 dedim her işi görüyor PRO'ya bile gerek yok? sen 3500 lira getir ses sisteminin en iyisini, televizyonun en iyisini alırım merak etme :)

Lord Melkor

11.3.2017 11:04:32

+3
Hahahaha komedi ye bak. Bunu alabilecek adam yanına ps4,xbox,switch ve daha bilimum konsolu dizer. Hangisinde ne oynamak istiyorsa oynar. Sizde fakir kafanızla burda boş boş konuşursunuz. Her çıkan şeyin size hitap etmesini beklemeyin. Çünkü hepsini size çıkarmıyorlar.

dark dragon

11.3.2017 10:59:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

pc rezilmi gtx 980 ti kullanıyorum 1080 ti de alıcam 2k monitor alınca 980 ti bbile ps4 pronun 4 katı fps 2 katı görüntü veriyor :D evet pc rezil bi platform :D film dizi program olaylarınıda sölettirme de iyice pc rezil olsun demi sakası konsol fanboy seni
Bunun 4 katı görüntü mü alıyorsun https://youtu.be/0Y8u7MvuArA https://youtu.be/ts2am8WRBXQ https://youtu.be/2cljY5QSF_4

alito

11.3.2017 10:42:58

0
Yorum yazanların çoğu sabah sabah içmiş galiba

truvo

11.3.2017 10:16:52

0
Hani "bang for the buck" yani parasina gore performans orani diyorlar ya, bu kart 2.2 mi neydi normal gtx 108p 2.6 gibi bisey normalini alsaniz da yeter %9luk fark bi bok degil

Hipotermi

11.3.2017 09:55:09

+2
O çok iyi konsoluna takıp bi 4k bluray izlesene gözün gönlün açılsın.

Sonthor

11.3.2017 09:26:34

0
iyi güzelde paramız yok.

doktorum60

11.3.2017 09:16:37

+1
2x4k ekranım ile 1080ti keyfi kaçınılmaz... Hemen bi FE alayım. Referans kartlar girince piyasaya bunu satar ondan da alırım. Kartın 2x4k performansı tatmin ederse bir adet daha 4kmonitor daha alıp3x4k ile tadından yenmez yaparım. Baktım keyif vermedi bi de sli 1080ti denetim artık o akar...

David Attenborough

11.3.2017 09:12:58

+21
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 3500 liraya 1 TV + PS4 + 5+1 ses sistemi + yanına istediğin oyunu alıp yanınada çerez cips kola alıp bakarsın keyfine be. 1 karta 3500 lira versem o gece uykum kaçar kafayı yerim yazık birde utanmadan 3500 lira az derler şimdi bızz 300fps 4k oynuyoz taammıııııııı
Sallamadan önce insan azıcık düşünür. Ps4 Pro tek başına 2000 tl civarında, ses sistemi desen doğru düzgün bir şey almak istiyorsan 1000 tl de ona verirsin. 500'e de ancak Sunny tv alırsın. Oyun fiyatlarından falan da hiç bahsetmiyorum. Ayrıca bu kartı alacak adam da Ps4 alacak para da fazlasıyla vardır. Sizin gibi iki kuruşluk mal varlığını imzasına yazanlar da ancak şunla şunu yaparım diye kafa yorsun.

RageofTurk

11.3.2017 09:06:35

+2
Vega çıksın da fiyatları eritsin sadece nvidia ile olmaz bu iş

Guest-8D7268E90

11.3.2017 09:02:58

+3
Şu cipsimi kolamı alırım diye konuyu trolleyen ps ciler bu kartla sağlam bir monitörde 4k da 15 dk oyun oynasalar oturur ağlarlar grafiklerin güzelliğinden gelmiş burda tantana ediyorlar

mementopolis

11.3.2017 08:53:15

+1
Pazarlama taktiğinde son nokta. Zaten en iyi performansı vermesi gereken kart müthiş bir artış sergilemiş. :P

Rokie T

11.3.2017 08:52:54

+1
Çıksın ki diğer kartların alınırlığı artsın. Neydi o öyle 1700-1800 liralara gtx1060 lar falan.

wolwes

11.3.2017 08:23:56

0
Yol haritalarında voltaya kısa bir süre varken gidip böle bir tepe model üstelik böle bir paraya almak hiç mantıklı olmaz.

Kabus87

11.3.2017 08:20:47

+1
Parayi ağaçtan toplasaydim alırdım...

rambocuk

11.3.2017 07:19:19

+1
4k da benim için hala yetersiz , ağır oyunlarda ultra detay 60 fps sabit yakalıyamıyor , 2080 ti modeli geldiğinde bu tam mümkün olacaktır , o zamanki oyunlar dahil , tüm oyunları 4 k ultra sabit 60 fps çalıştıracaktır , hem belki bizim paramızda o zamana biraz değer kazanmış olur

BSC Misafiri

11.3.2017 07:10:54

+3
Kartın satış fiyatı 3500 tl diyor ama fiyat şu anda vatanbilgisayar ve hepsi buradada 4000 tl.Ülke şaka gibi her isteyen istediğini yapıyor denetleyen yok nasılsa..

BSC Misafiri

11.3.2017 07:10:44

+1
OHA Lan ne gerek var Bu karta bu kadar PARA vermeye!

BSC Misafiri

11.3.2017 07:09:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 3500 liraya 1 TV + PS4 + 5+1 ses sistemi + yanına istediğin oyunu alıp yanınada çerez cips kola alıp bakarsın keyfine be. 1 karta 3500 lira versem o gece uykum kaçar kafayı yerim yazık birde utanmadan 3500 lira az derler şimdi bızz 300fps 4k oynuyoz taammıııııııı
zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış dedikleri tam da bu olsa gerek

BSC Misafiri

11.3.2017 07:09:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:

Orijinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Şu her oyunda üvey evlat muamelesi yapılan rezil PC platformundan mı bahsediyorsun? İsterlerse 20 tflops kart yapsınlar yapımcılar sizi iplemedikten sonra ne fayda! Gün gelecek herkes PC nin ne kadar rezil bir platform olduğunu anlayacak ama bunu anladığınızda çoktan paralarınız gitmiş olacak.
pc rezilmi gtx 980 ti kullanıyorum 1080 ti de alıcam 2k monitor alınca 980 ti bbile ps4 pronun 4 katı fps 2 katı görüntü veriyor :D evet pc rezil bi platform :D film dizi program olaylarınıda sölettirme de iyice pc rezil olsun demi sakası konsol fanboy seni

mamad

11.3.2017 05:27:12

+2
Burdakileri yemlemek gibisi yok. :D

Himurajutsu

11.3.2017 04:53:19

+3
quote:

Orjinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Kardeş sen çok yanlış gelmişsin. Tflops felan olsaydı bu işler ohooo. Ps4 ü görüyon 7850 dengi kartla Uc4 Horizon gibi şahaserler çıkıyor. Senin atıyorum 980 1080 de aldığın grafiği adam 7850 dengi kartla alıyor konsolda... Sende git Gtx1080 ile Ghost recon wildlands da 60 fps yi bile stabil olarak yakalayama. Adalete bak.. Millet konsolu kalite için optimize için f/p için alıyor kullanıyor. Sana çıkan tüm oyun konsolada çıkıyor, ama konsola çıkan bir exc pc ye gelmiyor. Üvey evlat muamelesi diyoruz bunu pc sevmediğimizden değil yapımcılar adam gibi optimize işine girişmediklerinden. Ps4e 1080 taksan yemin ediyorum Naugty dog Cgi oyun çıkarır cgiii.

alpalp84

11.3.2017 03:14:10

0
3500 TL nedir yahu Benim komple bilgisayarım o kadardır.

Project Scorpio

11.3.2017 02:39:15

+3
quote:

Orijinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Şu her oyunda üvey evlat muamelesi yapılan rezil PC platformundan mı bahsediyorsun? İsterlerse 20 tflops kart yapsınlar yapımcılar sizi iplemedikten sonra ne fayda! Gün gelecek herkes PC nin ne kadar rezil bir platform olduğunu anlayacak ama bunu anladığınızda çoktan paralarınız gitmiş olacak.

LaxLucky

11.3.2017 01:08:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Scorpio native 4k ultra iddaası yok ki zaten 4k medium low olacak sadece true 4k çözünürlük olacak upscale yerine hepsi bu. Kaldı ki bu kart bile 4k teknolojisi için tam yerleşmiş bir kart değil. 1440p ultra akıcı kart sayılır bu. 4k teknolojisi daha yerleşmedi ki 4k'nın hakkını verecek oyunda piyasada yok kardeşim. Bu kartı en güzel 2k 165 200hz arası monitörle oynarsın bakarsın keyfine. 1080p dünyada tam kalkmadan 4k'yı hemen de getirmişsiniz bakıyorum

Wayward Son

11.3.2017 01:02:46

+4
quote:

Orjinalden alıntı: mamad Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.
Hocam yalnız şu 4K tutkusunu anlamıyorum. Tamam, çözünürlükten kaynaklanan bir "daha güzel gözükme" durumu olabilir. Ancak ben 4K'da dramatik bir fark göremiyorum. Hani 3500 TL'ye kart almamıza neden olacak kadar bir durum yok ortada. 1080p, 60 FPS an itibariyle gayet yeterli geliyor, en azından şahsıma. Ne zaman tamamen 4K için tasarlanan oyunlar görürüz o zaman iş değişir. Yoksa doku kalitesini ellemeden çözünürlüğü arttırmanın bir albenisi yok.

mamad

11.3.2017 00:26:26

+10
Kendisi ps4 pro'dan 2,5 - 3 kat kadar hızlı bir gpuya sahiptir. Hani gerçek 4k+60 fps falan var ya, konsolcular bilmez, işte bu tip kartlarla oluyor o işler. 6 tflops olacak, çok güçlü olacak, gerçek 4k olacak diye düşündükleri scorpio bile bu kartın yarısı kadar güçlü olmayacak.

Guest-2C5CD639E

11.3.2017 00:01:52

+36
3500 liraya 1 TV + PS4 + 5+1 ses sistemi + yanına istediğin oyunu alıp yanınada çerez cips kola alıp bakarsın keyfine be. 1 karta 3500 lira versem o gece uykum kaçar kafayı yerim yazık birde utanmadan 3500 lira az derler şimdi bızz 300fps 4k oynuyoz taammıııııııı

Sebastian Insane

10.3.2017 22:17:39

0
ne kartmış be :(

darkdogan

10.3.2017 22:06:41

+1
OOO fiyatı çok uygun konsol sahibi olmama rağmen hemen Evi Arabayı satıp almam lazım,grafik fetişistiyim çünkü!

Patren

10.3.2017 22:01:25

+32
1 sene bekleyin bundan %40 hizli gtx 2070 alirsiniz

dark dragon

10.3.2017 21:26:04

+10
300 fps'de lol cs:go keyfi, Nvidia sıkıyorsa yapsın kartın gücünü gösteren bir oyun görelim. Millete 3500 liraya kart sat, 2 tane teknoloji demosu yap kenara çekil.

Project Scorpio

10.3.2017 21:21:59

+26
quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Şişirdiler mi ? Kart gtx1080'e kabaca %30 fark atıyor.Şu ana kadar hiçbir ti modeli bir önceki modele bu kadar fark atamamıştı.
Sizin gibileri daha çok sömürürler.

BSC Misafiri

10.3.2017 20:57:02

0
Nasıl bir olayda kart bi cıkmadı gitti daha amazon da yok bile!

aterikasedi

10.3.2017 20:52:01

+12
quote:

Orijinalden alıntı: MDV Ne sisirdiler be karti
Şişirdiler mi ? Kart gtx1080'e kabaca %30 fark atıyor.Şu ana kadar hiçbir ti modeli bir önceki modele bu kadar fark atamamıştı.

MDV

10.3.2017 20:39:40

+3
Ne sisirdiler be karti
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız