Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA IV, 17 Milyon Sattı


 
      Take Two, 2010 yılı ikinci çeyrek finansal raporlarında GTA 4'ün toplamda 17 milyon sattığını açıkladı.

      2008 yılının Nisan ayında PS3 ve Xbox için çıkan GTA 4, daha sonra Aralık ayında PC için çıkmıştı.

      Piyasaya çıkar çıkmaz oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan GTA 4 satış rekorları kırmayı başararak kalitesini kanıtlamıştı.

      Daha sonra The Lost and Damned ve Ballad of Gay Tony adlı ek paketleri ile bu başarıyı sürdüren oyun, GTA IV: Episode from Liberty City ile DLC'leri disk formatında oyunculara sundu.

      Şimdi ise bütün gözler E3 fuarına GTA 5 için çevrilmiş durumda. Bakalım aynı başarıyı Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu devam ettirebilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak grand theft auto rockstar action sandbox grand theft auto IV gta gta 4 pc ps3 xbox 360
Splatterhouse'un E3 2010 Videosu Yayınlandı Mafia II'nin Demosu Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

9.6.2010 15:55:17

0
GTA Yaşam Simulasyonu olmaya gidiyor neredeyse V'de IV'de olmayan özelliklerde olacaktır GTA IV eleştirilerinden sonra..

NephreiL

9.6.2010 12:58:29

0
@cengaver_s89 aslında yeterince özetlemişsin. Gerçi tamamen RPG olsa bile benim açımda sorun olmaz çünkü feci bir RPG fanatiğiyimdir :)

cengaver_s89

9.6.2010 11:22:47

0
@NephreiL hocam dediklerinin çoğu oyunu RPG'ye katdırır ki ben hızı düşmeden bir aksiyonun içinde olmak istiyorum. Kenar mahalleden başlayıp en üst noktadaki mafia olmak için önüme çıkan her kesi yere sermek isitiorum. GTA'deki seçenekler bile benim için fazlaydı. Saç, kestirmek, uzatmak, araba satın almka, benzin bitmesi, suç işledikten sonra polislerden kurtulsan bile sicilin olması tabi çok da bunlatcı olmadan. Bunlar eklenirse Action türünün tuzu biberiz olur. Fazlası GTA'yı yoldan çıkarır kanımca.

NephreiL

9.6.2010 11:07:49

+1
Bana göre bir sürü eksiği vardı 4'ün artık kendi karakterimi yaratmak istiyorum ben, saç kestirmek,uzatmak, araba satın almak, San Andreasdaki gibi Spor salonlarına gitmek ve hikaye de çeşitlilik ( görevi red edebilme ve farklı sonlar), Polis ler GTA 4 de bir adım ileri taşınsa da bence Assassin's Creed 2 de olan poster yırtma olayının moderni olmalı (bilgisayardan kayıt silmek felan gibi) gerçekcilik katar...

BSC Misafiri

9.6.2010 08:27:39

0
Yeni bir GTA haberi için konferansı bende takip ediyordum. Konferans bitti anında haberler BSC'de, harikasınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto IV
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız