Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6'nın İkinci Fragmanı için Yeni Teori Ortaya Atıldı

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak ve büyük bir heyecanla beklenen GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için yeni teoriler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte yayınlanan tanıtım fragmanı ile beraber milyonlara ulaşan içerik, şimdi ise yeni söylentilerle süsleniyor.
 
GTA 6 merakla beklenmeye devam ediyor 
 
 
 
Ortaya çıkan teoriler oyunun kapağındaki içerikten yola çıkıyor. Oyunun kapağında iki farklı karakter bulunuyor ve bu karakterler bir arabanın önünde poz veriyor. Aynı zamanda arabanın sağ kapısının kurşunlandığını görebiliyor ve bu kurşunların aslında bir sembol olduğu belirtiliyor.
 
Teori severlere göre bu kurşunların deseni braille alfabesinde "1-9 ve üzeri" anlamına geliyor. Bunu daha fazla açacak olursak ikinci fragmanın önümüzdeki yılın 9. ayında yani Eylül ayı içerisinde geleceği tahmin ediliyor. Elbette bu tamamen teori ve söylentiden ibaret olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan GTA 6 oyununun 2025 yılında piyasaya sürüleceği biliniyor.
 
Söz konusu görsel
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Epic Games 520 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! GTA 5 Xbox Game Pass'ten Ayrılabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.12.2023 22:40:49

0
dhalsim ne kafa açtın mk sus artık

Dhalsim

26.12.2023 13:51:29

+3
Oyunla dünyayı ele geçirmek arasında geçiş var anlatımda. Okuduğunu anlamazsan ben napayım. GTA ile dünyayı ele geçirenler arasında bağlantı yok akılsız kardeşim. Yöntem aynı deniyor cümlede. İnsan kalitesi iyice düştü ülkede. Ülkeler devletler böyle yönetiliyor artık. Sen sanıyorsun ki iradenle oy verdin.. akılsızın birisin. sanırım akplisin. Kıt imanlı..

BSC Misafiri

26.12.2023 12:42:14

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Dhalsim Aşırı zorlama değil. Olay çok basit. Oyuna sanki gizlenmiş süsü verilen bir bilgi, sembol, resim vs... eklenir. Daha sonra firma tarafından sanki sosyal medyada çok çok araştırılıp üstünde titizlikle araştırma yapılmış da bulunmuş havası oluşturmak için internete pompalanır. Böylece oyunun reklamı yapılır. E çünkü insanların ilgisi üstüne çekilmiştir. firmalar para kazanmak için böyle numaralar yaparlar. Hınzır firmalar. Bu taktikler büyün firmaların büyük ürünleriyle yapılır. Çünkü ancak onlar konuşulabilir.Teori gibi laflar atılır falan başlıklara. Sen de ööyle izlersin. İradeni satın alır. Vallahi bu yolla tüm bir toplumu kendine köle edebilirsin..Ki farkındalığı olmayan insanlar sayesinde başkan falan bile olursun.
ne diyosun be aıskhda utanmasan dünyayı ele geçierecekler diyecen. düşmezsin adamların pr çalışmasına o zaman :) reklam ve algı yapacak tabi, ticaret var içinde

Dhalsim

26.12.2023 02:04:09

+1
Aşırı zorlama değil. Olay çok basit. Oyuna sanki gizlenmiş süsü verilen bir bilgi, sembol, resim vs... eklenir. Daha sonra firma tarafından sanki sosyal medyada çok çok araştırılıp üstünde titizlikle araştırma yapılmış da bulunmuş havası oluşturmak için internete pompalanır. Böylece oyunun reklamı yapılır. E çünkü insanların ilgisi üstüne çekilmiştir. firmalar para kazanmak için böyle numaralar yaparlar. Hınzır firmalar. Bu taktikler büyün firmaların büyük ürünleriyle yapılır. Çünkü ancak onlar konuşulabilir.Teori gibi laflar atılır falan başlıklara. Sen de ööyle izlersin. İradeni satın alır. Vallahi bu yolla tüm bir toplumu kendine köle edebilirsin..Ki farkındalığı olmayan insanlar sayesinde başkan falan bile olursun.

Umit_22

25.12.2023 21:56:14

0
Aşırı zorlama geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız