Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GT5'in Yeni Çıkış Tarihi Duyurusu Yakında


 
     Yayınlanan yeni videosu ile oyunseverlere bir kez daha göz kırpan Gran Turismo 5'in yeni çıkış tarihinin çok yakında duyurulacağı belirtildi.
 
     Sony Avrupa'dan Penrose Tackie, Avrupa PSN Blog'a yaptığı açıklama ile konsolun merakla beklenen ve son ertelenmesi ile hayranlarını üzen Gran Turismo 5'in çıkış tarihinin yakında açıklanacağını söyledi. Marka Yöneticisi Tackie, bekleyenlerin bir çıkış tarihi beklediklerini ve bu tarihi yakında alacaklarını dile getirdi.

     Son olarak oyunun %90'ının tamamlandığı açıklanmıştı. Bu açıklama üzerinden ise bir hayli zaman geçti. Umarız Japonya için Mart ayında beklediğimiz fakat ileri bir tarihe ertelenen Gran Turismo 5'in eksik olan bu %10'luk kısmı tamamlanmıştır.
 
     Çıkış tarihinin duyurulmasının haberini önceden vermek yani duyuru tarihinn duyurulması da son dönemde oyun dünyasında başka bir moda haline geldi.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gran Turismo 5 Sony PS3 Yarış
Mass Effect 2 İçeriğinden Görseller Valve ve Epic'ten Unreal Engine 3 Anlaşması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız