Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Oyunları Artık Amazon Luna Bulut İle Oynanabilecek

 
 
Bulut oyun sistemini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. İnternet bağlantınız sayesinde oyunlara erişim sağlayabilir ve sanal makineler aracılığıyla oyunları deneyimleyebilirsiniz. Bunun için stabil ve yüksek hızlı bir internete sahip olmanız gerekiyor. Şimdi ise GOG platformu üzerinde yer alan oyunlar Amazon Luna bulut ile beraber oynanmaya hazırlanıyor.
 
GOG, Amazon ile yeni bir ortaklık kurdu
 
 
 
PC oyuncularının bir diğer uğrak noktası olan GOG platformu, Amazon Luna ile ortaklık kuruyor. Bu ortaklık sayesinde belirli GOG oyunları Luna sistemi üzerinden oynanabilecek ve aynı zamanda bulut kayıtları ve başarılar iki platform arasında paylaştırılacak. Ayrıca oyuncular Luna programı aracılığıyla GOG'da bulunan oyunları satın alabilecek ve doğrudan GOG kütüphanelerine erişebilecek.
 
Sistem şu anda ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya'da mevcut durumda. Bu ülkelerdeki kullanıcılar PC, Mac, iOS, Android, Fire tabletler, Fire TV ve belirli LG ve Samsung Akıllı TV'ler de dahil olmak üzere çok sayıda cihazdan sisteme erişebiliyor. Amazon Luna, diğer taraftan Luna kontrol cihazını, Xbox One ve PS4 kontrolcüleri de dahil çeşitli üçüncü taraf çevre birimlerini ayrıca fare ve klavyeyi de destekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle GOG
Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekorlarına Doyamıyor Steam'e Yeni Aile Paylaşımı Geliyor: Aynı Anda İki Kişi Oynayabilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız