Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Future Games Show Etkinliği 30'dan Fazla Oyun İçerecek

 
Uncharted serisi seslendirme sanatçıları Emily Rose (Elena Fisher) ile Nolan North (Nathan Drake) tarafından sunulacak Future Games Show etkinliği Curve Digital, Deep Silver, Devolver Digital, Hi-Rez Studios, Merge Games, Raw Fury, Red Thread Games, Square Enix, Team17, TeamKill Media, tinyBuild ve Walkabout Games gibi firmalardan duyurular, tanıtımlar, fragmanlar ve röportajlar içerecek.

AAA ve bağımsız olmak üzere toplamda 30'dan fazla oyun gösterilecek. Ayrıca oyun sektörü uzmanları ve geliştiricileri hikaye anlatımı, ses ve oyun dünyaları gibi konularda oyunun geleceği hakkında konuşacak.
 
Nolan North tarafından belirtilene göre "Sevgili arkadaşım Emily Rose ile birlikte Future Games Show etkinliğini sunacak olmak benim için büyük bir onur. Elena Fisher ile Nolan North'un şu anki macerası karantina olsa da bu durum dünya genelindeki oyun geliştiricilerinin yaratıcılığından ve hayal gücünden ilham alamayacağımız ve mutluluğunu yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor. Bu yıl ve daha sonrasında gelecek bazı dikkat çekici oyunları tanıtacağımız etkinlikte bize katılmayı unutmayın." 
 
Future Games Show etkinliği 7 Haziran Pazar 00:30'da başlayacak ve YouTube, Twitch, Facebook ve GamesRadar+ üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One'ın Yeni Güncellemesi Kılavuz Sekmelerini Düzenliyor PlayStation 5 Sunumu Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2020 05:11:36

0
Bu program harika olacak bana öyle geliyor

BSC Misafiri

1.6.2020 21:09:14

0
Tr saati 00:30 di mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız