Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Funcom, The Outsiders'ı Satın Aldı ve Romanya'daki Yeni Stüdyosunu Duyurdu

 
 
Funcom, Stockholm merkezli Metal: Hellsinger geliştiricisi The Outsiders'ın çoğunluk hissesini satın aldı ve Romanya'da yeni bir stüdyo kurma planlarını duyurdu.
 
Funcom CEO'su Rui Casais, DICE, Avalanche, King, Rovio, Fatshark ve Guerilla Games gibi şirketlerden sektörün deneyimli isimlerinden oluşan stüdyoyla artık uzun vadeli bir ilişki kurdukları için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.
 
Firmanın yeni hamlelerinden biri de The Outsiders'ın çoğunluk hissesini satın almak oldu. Bu kapsamda The Outriders'ın liderliği aynı kalacak. Ancak satın almanın bir sonucu olarak, Stockholm merkezli şirket şimdi ekibine daha fazla insan ekleyecek. Bu, Metal: Hellsinger'ın yanı sıra gelecekteki diğer projelerin geliştirilmesine doğrudan fayda sağlayacak.
 
Funcom ayrıca merkez olarak Bükreş'te (Romanya) yeni bir ofis açmayı planladığını duyurdu. Funcom'un Oslo (Norveç), Lizbon (Portekiz) ve Raleigh'de (ABD) ofisleri bulunuyor. 
 
Funcom, PC ve konsollar için çevrimiçi oyunların Oslo merkezli geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1993 yılında kuruldu ve en çok Conan Exiles, Secret World Legends, Age of Conan ve Anarchy Online gibi çok oyunculu çevrimiçi oyunlar geliştirmesiyle ünlü bir stüdyo olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Funcom
PUBG'ye 12.2 Güncellemesi Geliyor Bloober Team ve Konami Stratejik Ortaklığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız