Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frostpunk Genişleme Paketi The Last Autumn Çıktı

 
Geliştirici 11 bit studios, toplumsal hayatta kalma oyunu Frostpunk'ın yeni genişleme paketi The Last Autumn'ın bugün itibarıyla PC için çıktığını duyurdu.

Steam'de 27,00 TL'den satışta. Oynamak için ana oyun gerekli. Ana oyun da %60 indirimle 20,00 TL.

The Last Autumn hakkında:
 

Olayların öncesini anlatan genişleme paketi Son Güz ile Frostpunk'ın gaddar dünyasının bu hâle gelmesine neden olan trajik gelişmeleri öğrenin. Yepyeni bir senaryo sunarak Frostpunk evrenini büyük ölçüde genişleten bu genişleme paketi, aynı zamanda oyunun çehresini değiştiren yeni mekanikler ve benzersiz bir mimariyi oyuna ekleyerek, oyunun derin tarihini ve hikâyesini genişletiyor.
 
Son Güz, Frostpunk evreni için bir dönüm noktası. 113. Saha'da gerçekleşen huzursuz edici olayları ve insanların dondurucu bir örtü tabakası Dünya'yı kaplamadan önce bir jeneratör inşa etme çabalarını anlatan bu ön genişleme paketi, Frostpunk evrenini yeni bir çevre, yeni Kanun Kitapları ve benzersiz teknolojiler sunarak genişletiyor ve her biri toplumu ve oyuna, şehri alışılmadık yöntemlerle şekillendirmenize izin veren bir dizi yeni bina ekliyor.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
This War of Mine 11 bit studios hayatta kalma PC Frostpunk
Halo: Combat Evolved Anniversary'nin PC Betası Şubat Ayında Başlıyor Disintegration'ın Çok Oyunculu Modu Control'den Yedi Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız