Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frontier Developments, Formula 1 Yönetim Oyunları Üzerinde Çalışıyor

 
Elite: Dangerous, Planet Coaster, Planet Zoo, Jurassic World Evolution ve RollerCoaster Tycoon 3 oyunlarının geliştiricisi Frontier Developments, Formula 1 yönetim oyunları üzerinde çalışıyor.

Cambridge, Birleşik Krallık merkezli geliştirici, Formula 1 ile çok yıllı özel bir anlaşma imzaladığını duyurdu.
 
Dört tane Formula 1 oyunu planlanıyor. İlki 2022 sezonunda konsollar ve PC için çıkacak. Diğer üç oyun belirli finansal performans beklentilerini yerine getirmesi koşuluyla 2025 yılına kadar çıkmaya devam edecek.
  
"F1 ile yaptığımız lisans anlaşmasını açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. F1 dünyanın en popüler global spor markalarından biri. F1 markası ve yönetim oyunlarındaki kapsamlı deneyimimiz ile dünya çapında geniş ve çeşitli kitlelere harika oyun deneyimleri sunacağımıza inanıyoruz."
 
Frontier Developments toplamda beş yayıncılık anlaşması imzaladı. 2022'de iki büyük IP çıkması planlanıyor. Yayıncılar ve detaylar açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: New Horizons'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı Vampire: The Masquerade – Coteries of New York 24 Mart'ta Switch'e Geliyor

BSC Misafiri

10.3.2020 15:57:35

0
Bu adamlar çok da iyi tycoon oyunları yapmıyorlar ama işte piyasada daha iyisi yok şuan. F1 markası için iyi olmuş daha popüler olması gerekiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız