Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Dust XBL Satışları Beklentilerin Üstünde

From Dust, otoriteler tarafından olumlu karşılanıyor.
 
    Ubisoft'tan alınan bilgilere göre Tanrıcılık simulasyonu From Dust, Ubisoft'un Xbox Live'e çıkardığı dijital oyunlar arasında şimdiye dek ilk gününde en çok satan oyun oldu.
 
    Ubisoft'un Xbox Live için çıkardığı ilk günkü dijital oyun satış ortalamalarına nazaran %45 daha fazla sattığı belirtilen oyun, Ubisoft'un en çok satan Xbox Live dijital oyunu olabilir mi? Bunu yine zaman gösterecek.
 
    Xbox Live'e 27 Temmuz'da çıkan oyun 1 haftasını doldurdu. PC sürümü 17 Ağustos'ta sınırsız bağlantı şartıyla piyasada olacak. PS3 sürümü için ise Eylül bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra From Dust Ubisoft Project Dust satış rakamları ilk gün satışı
Brink Bu Haftasonu Boyunca Ücretsiz League of Legends'den Yeni Oyun Modu: "Dominion"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

piquet

5.8.2011 02:58:29

0
Oyunun tanıtımını çok başarılı yaptılar. PC'ye çıktığında da epey satacağa benziyor fakat benim trailerdan gördüğüm kadarıyla bazı şüphelerim var. Şöyle ki; oyundaki çevre çok çıplak duruyor. Ağaçların hepsi aynı, bitki örtüsü çimen ve bir kaç kuş dışında hayvan da görmedim. Oynanabilirlik açısından ne derece başarılı olur bilemiyorum. Umarım yakımda güzel bir inceleme gelir de kafamızdaki soru işaretlerini atarız.

The_Rahip

5.8.2011 01:10:20

0
Oynamayı çok istediğim bir oyun. Alacağım oyunları falan bir alayım bu oyunuda satın alıp tadına bakacağım. Satışlar için ise adamları tebrik etmek gerekir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
From Dust
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız