Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Free Realms PS3'ten Önce Mac'e Geliyor


 
     Sony Online Entertainment'in ücretsiz MMO oyunu Free Realms PC'de milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştı. Playstation 3 sürümünü çok uzun süredir beklediğimiz oyunun bu konsoldan önce Mac'ler için piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
     SOE’den Taina Rodriguez, Free Realms'in kesinlikle Playstation 3 için piyasaya çıkacağını, ama şu an için çıkış tarihini duyurmadıklarını söyledi. Geliştirici takım PS3 ve Mac'te oyunu iyi optimize etmek için sıkı şekilde çalışıyormuş.
 
     Free Realms konsolda ertelenen tek MMO oyunu değil, daha önce DC Universe Online ve Final Fantasy IV'te konsollarda ertelenmişti. Ayrıca yine Sony'nin The Agency adlı MMO'su da ertelenen oyunlar arasında bulunuyor.
 
      Bütün bu MMO'ların gelecek yıl piyasaya çıkmasını bekliyoruz, fakat konsollar için MMO yapmanın da hiç kolay olmadığı bir gerçek. Eğer bu oyunlar yine ertelenirse şaşırmamak gerek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Free Realms Sony Online Entertainment PC PS3 MMO Mac
Céiron Savaşları'nın Betası 10 Kasım'da Başlıyor Duke Nukem Forever 30 Milyon Dolar Kaybettirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Free Realms
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız