Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport'un Kariyer Modu Neler Sunacak? İlk Bakış Atıldı

 
 
Xbox ve Turn 10 Studios ekipleri tarafından oyunculara sunulacak olan yeni yarış aksiyon oyunu Forza Motorsport için çeşitli videolar gelmeye devam ediyor. Yeni videoyla beraber oyunun kariyer moduna ilk bakışı atılıyor ve bu mod içerisinde hangi yapının bizlere sunulacağı ortaya çıkıyor.
 
Oyunun kariyer modunda oyuncular hünerlerini sergileyecek
 
 
 
Ekim ayında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Forza Motorsport farklı farklı modları içerecek. Builders Cup adlı kariyer modunda Modern Tour, Enthusiast Tour, Power Tour ve Legacy Tour gibi bir dizi yarış içeriği bulunacak. Oyuncular bu yarış içerikleri süresince araçlarının koltuğuna yapışacak ve direksiyon başında kendilerini geliştirecek.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni video oyunun sadece kariyer moduna odaklanmıyor aynı zamanda araba yükseltmelerine ve yeni "araba oluşturma" sistemine bir bakış sunuyor. Aşağıdaki video yalnızca oynanışa bir bakış sunup oyunun kariyer moduna odaklansa da Turn 10 ekibi çıkış yapmadan önce oyunun çok oyunculu gibi diğer modlarına da göz atacak. Yani yakın zamanda yeni videolar sunulacak.
 
Forza Motorsport 10 Ekim'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun standart sürümü 69,99 dolar, Deluxe sürümü 89,99 dolar, Premium sürümü ise 99,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart sürüm ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak. 
 
İşte ilk bakış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Forza Motorsport Microsoft Turn 10 Studios Xbox Series X PC
Aliens Hayranları için Geliştirilen Dark Descent'in Hikaye Fragmanı Yayınlandı Xbox Game Pass Fiyatları Zamlanıyor mu? Bir Kale Daha mı Düşüyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız