Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Game Pass'te!

 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios, Forza Motorsport'un 10 Ekim'de Xbox Series ve  Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun standart sürümü 69,99 dolar, Deluxe sürümü 89,99 dolar, Premium sürümü ise 99,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart sürüm ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Yeni bir yarış deneyimi geliyor
 
 
Gerçek zamanlı ışın izlemenin, yeni hasar ve kir biriktirme mekaniklerinin, yükseltilmiş fizik yapılarının ve daha fazlasının yer alacağı Forza Motorsport oyununda fotogerçekçi görsellerle son teknoloji bir simülasyonu deneyimi elde edebileceğiz. Xbox sunumuyla beraber yayınlanan yeni fragmanda çıkış tarihi belli olurken oyun içerisinden çeşitli görüntüler de bizleri karşılıyor.
 
Yarış tutkunları için sunulmayı bekleyen yeni yarış deneyiminde 100'den fazla araç dahil olmak üzere 500'den fazla gerçek dünya aracıyla yarışabiliyor ve rakipleri arkamızda bırakabiliyoruz. Çevrimiçi etkinliklerin de yer alacağı oyunda farklı farklı modlar ve yarış içerikleri bizleri bekliyor.
 
Forza Motorsport çıkış tarihi fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Forza Motorsport Microsoft Turn 10 Studios Xbox Series X PC
Kill It With Fire 2 Resmi Olarak Duyuruldu: Araknofobisi Olanlar Uzak Duruyor Microsoft Flight Simulator 2024 Seneye Geliyor: Game Pass'te de Mevcut Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız