Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Horizon 5, 2000'den Fazla Hava Durumu ön Ayarına Sahip Olacak

 
 
Bu yıl piyasaya sürülecek en büyük Xbox ayrıcalıklarından biri, bu ay Xbox Games Showcase'de açıklanan Playground Games'in muhteşem arcade yarış oyunu Forza Horizon 5 oldu. Resmi açıklamanın ardından Playground Games, Forza Horizon 5 için duyuru fragmanı ve oynanış videosunu yayınlamasının yanı sıra hava durumu gibi bazı oyun içi sistemler hakkında da ayrıntılı bilgi verdi.
 
Playground Games, heyecan verici bu etkinlikte, özel bir kamera teçhizatı kullanarak Meksika'nın muhteşem gökyüzünü ve bulutlarını nasıl yakaladıklarını ve daha da ilginç olanı, 12K çözünürlüklü çekimleri oyunda nasıl uyguladıklarını anlattı. 
 
Ayrıca geliştiriciler bir video oyununda şimdiye kadar görülen en eşsiz gökyüzü ve hava sistemini oluşturduklarını doğruladı. Bunu başarmak için oyunda 2000'den fazla hava durumu ön ayarı geliştirdiler. Bu rakam yalnızca 300 ön ayara sahip olan Forza Horizon 4'e göre büyük bir artış. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Altchar yarış
Söylenti: Microsoft, Hideo Kojima'nın Yeni Oyununu Yayınlayacak WoW Chains of Domination içerik Güncellemesi Yeni Alanlar Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2021 22:36:18

+1
Ps4 proda kullaniyorum ama oyun tarihinde forza horizon ayarında bir oyun yok rakibide yok efsaneyi dört gözle bekliyorum

Philipp_Plein

29.6.2021 13:31:11

+1
Hype yapmayın yemezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız