Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Formula 1 Esports Yarın Başlıyor

 
     Formula 1 Esports Grand Prix seri yarın başlıyor. Formula 1, Koronavirüsü salgınının dünya çapında yaratmış olduğu durgunluğun bir nebze olsun önüne geçmek adına sanal yarış düzenlemek niyetinde olduğunu duyurdu.
 
     Formula 1 Esports Grand Prix yarışları, 22 Mart Pazar günü Bahreyn GP'si başlayarak ertelenen GP'nin yerine geçecek. Sonraki her yarış hafta sonu ertelenen gerçek Formula 1 yarışının yerine Formula 1 Esports Grand Prix ile değiştirecek. Katılımcıların güvenliğini garanti altına almak için her pilot, yarışa uzaktan katılacak ve karşılaşmalar 22 Mart Pazar günü TSİ 23.00'te Gfinity Espor Arena'dan canlı yayın yapılacak.
 
     Formula 1 Espor Grand Prix, 22 Mart Pazar günü TSİ 23.00'te Gfinity Espor Arena'dan canlı yayın gerçekleşecek. Sanal şampiyona Codemasters'ın geliştirdiği resmi F1 2019 video oyunu üzerinden oynanacak. İlk sanal GP, 28 tur olacak. Turnuva resmi Formula 1 YouTube, Twitch ve Facebook kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Yayın toplam 1 buçuk saat sürecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Avrupa Şampiyonluk Ligi Kaldığı Yerden Devam Ediyor! Overwatch 2 Çıkana Kadar Overwatch'a Başka Karakter Eklenmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız