Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2018 Ön Siparişle Playstore’da

 
      Popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager'in son serisi Football Manager 2018 ve çok daha hızlı bir oyun deneyimi sunan özel versiyon Football Manager Touch 2018, ön siparişle Playstore’da yerini aldı. Menajerlik tutkunları Football Manager 2018’i Türk Telekom evde internet faturasına 12 aya varan taksit avantajı ile satın alabilecekler.

     Playstore’dan Football Manager’ı ön siparişle satın alan oyuncular, Tivibu ekranlarının sevilen isimlerinden, futbol yorumcusu ve gazeteci Ali Ece ile birlikte Football Manager 2018 oynama şansını da elde edecekler.

     Türk Telekom Playstore’dan ön sipariş veren oyunseverler, hangi takımı neden seçmek istediklerini anlatan bir e-postayı macmasasi@turktelekom.com.tr adresine göndererek başvuruda bulunabilecek. Ali Ece ve Tivibu Spor editörleri yapılan başvurular arasından seçilen 20 kişiye takımlarını liderliğe taşımaları için gereken taktik bilgileri verecek ve zafere ulaşmaları için oyuncularla birlikte bu maceraya ortak olacak.
 
     Football Manager 2018'in PlayStore sayfasına buradan, Football Manager Touch 2018'in PlayStore sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
football manager sports interactive sega fm 2018 pc mac linux
EPICENTER 2017 Turnuvasının Şampiyonu SK Gaming! PS4 Dağıtım Miktarı Dünya Genelinde 67.5 Milyona Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LMakani20

1.11.2017 16:43:54

0
steamde 119 tl idi playstoredaki fiyat daha uygun

BSC Misafiri

31.10.2017 18:17:54

0
Aha kukilatalı dayı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız