Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2011'e Twitter Desteği

 
     Football Manager 2011, oyuncuların kazandıkları ödülleri ve attıkları golleri Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmalarına olanak kılacak.
 
     Oyuncular bu paylaşımları kendileri yapabilecekleri gibi isterlerse otomatik olarak yapılması için ayarlayabilecekler. Steam kullanıcıları da isterlerse kazandıkları ödülleri Football Manager'ın resmi sitesindeki sanal menajer ofislerinde yayınlayabilecekler. Ayrıca oyunu Twitter hesabına bağlamanın yanı sıra maçlarınızı direkt olarak YouTube'a yüklemenizi sağlayacak entegre bir sistem de geliştirilmiş. 

     Bunların haricinde oyundaki maçlarınızı takip edebileceğiniz yeni bir kamera açısı da (TV Camera) eklenmiş. Böylece maçları topu takip eden ve daha yakından gösteren bir açıyla izleyebileceksiniz.
 
     Football Manager 2011, 5 Kasım 2010 tarihinde PC, Mac ve PSP için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak football manager fm football manager 2011 manager sega sports interactive si games Twitter YouTube TV Camera Çıkış Tarihi
Roma, Assassin's Creed Serisinin En Büyük Şehri Oyunlarda 2010 Yılının En Seksi 5 Kadın Karakteri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2011
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız