Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2011 Duyuruldu


 
     Sports Interactive Games, Football Manager 2011'i resmi olarak duyurdu. Duyurunun yanı sıra SI Games, bir de video yayınladı.
 
     Videoda, genel olarak SI Games'in yönetmeni Miles Jacobson'ın konuşmalarına yer verilirken, oyunun içinden bazı görüntülere de yer verilmiş. Videoda oyunun içinden gördüğümüz değişikler, yeni gol sonrası sevinçler, daha detaylı transfer pencereleri ve 3D maç motorundaki daha çeşitli kamera açıları bunlardan bazıları oldu. Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncuların menajerleri de oyuna eklenmiş. Bu, artık oyuncuları transfer ederken onların taleplerine göre pazarlık edeceğiz anlamına geliyor. Ek olarak, FM 2011 ile birlikte oyundaki antrenman sistemi daha geliştirilmiş, sırf bir özelliğe odaklanma yeni oyunda karşımıza çıkacak olan gelişmelerden bir tanesi.
 
     Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncularımızla yaptığımız konuşmalar daha da genişletilerek, konuşma başlıkları çeşitli hâle getirilmiş. Örneğin bir menajer, yönetiminden yeni bir stad satın alması veya mevcut stadın daha da genişletilmesi gibi isteklerde bulunabilecek.
 
     Son olarak, daha küçük takımları kazanan takım haline getirdiğinizde bütün ligin profilini yükseltebileceğiniz anlamına gelen "dinamik lig saygınlığı" da oyuna eklenen yeni özellikler arasında geliyor. Tabiki bu ve yeni eklenecek olan özellikleri ileride yayınlanacak olan videolardan, ekran görüntülerinden daha iyi anlayabileceğiz.
 
     PC, Mac ve PSP için çıkacak olan Football Manager 2011'in, bu yılbaşına doğru çıkması planlanıyor. Oyunun yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden bakabilir, yayınlanan duyuru videosunu da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak football manager fm football manager 2011 manager sega sports interactive si games
Shepard ve Marston Toy Story 4'te Olsa? Sony'nin Gamescom Sunum Alanı Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dIsAstEr

11.8.2010 23:52:51

0
Şu Ramazan ayında çok olurdu aslında FM 2011 =/

BSC Misafiri

11.8.2010 19:07:27

0
hayırlısı bakalım dört göz ile bekliyoruz oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2011
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız