Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firaxis Yeni Bir Oyun Geliştiriyor Fakat Civilization ya da XCOM Değil

 
Firaxis Games yeni bir oyun üzerinde çalışıyor ancak bu oyun Sid Meier’s Civilization ya da XCOM serisine ait değil.

GamesIndustry.biz ile bir röportaj gerçekleştiren 2K Games başkanı David Ismailer Firaxis Games'in oyun portföyüne bir yenisini daha eklemeyi umduğunu belirtti.
 
"Civilization'ı yaptık, daha sonra XCOM'u yaptık ve şimdi bu portföye bir tane daha eklemeyi umuyoruz. Portföyümüzü genişletmek ve büyütmek istiyoruz. Tüketicilere uzun zaman boyunca oynayabilecekleri kaliteli ürünler sunmak istiyoruz."
 
David Ismailer ayrıca yeni müşteriler kazanmak için farklı türden deneyimlerle yeni ürünler oluşturmanın gerçekten önemli olduğunu düşündüğünü ve oyunlarının canlı etkinlikler ve çıktıktan sonraki içerikler ile uzun süre desteklenmesinin gerektiğini belirtti.
 
Firaxis en son Ekim 2016'da Sid Meier’s Civilization VI'yı çıkardı. Oyun şu anda PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer pc bsc
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı Media Vision PS4 Rol Yapma Oyunu için İse Alım Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wattonx

24.7.2018 14:40:18

0
Sid Meier’s pirates !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dhalsim

24.7.2018 14:28:14

0
Beklemedeyiz duyuruyu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız