Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy x Mobage Duyuruldu

Final Fantasy duyuruları eski heyecanından tabi ki uzaklaştı.

     Şöyle bir 8 - 10 yıl öncesini hatırlıyorumda; her yeni Final Fantasy duyurusu bizi heyecandan havalara zıplatır, oyun hakkında sayfalarca konuşur ve çıkması günü ertelenmelere rağmen sabırsızlıkla beklerdik. Özellikle 6 ve 7. oyundan sonra artık bir fenomen haline gelen Final Fantasy serisi malesef son yıllarda eski şaşalı günlerinden çok uzak.
 
     Enix birleşmesinden sonra gittikçe düşüşe geçen Final Fantasy ismi artık Square Enix'in hemen hemen tüm oyunlarında kullanılmaya başlandı. Üstelik ana seride ki tutarsızlıkta cabası. Neyse sözü fazla da uzatmayayım zira bu konuda söylenecek çok sözüm var asılında. İşte bu bahsettiğim oyunlara bugün bir yenisi daha eklendi ve Square Enix, Final Fantasy X Mobage'in duyurusunu gerçekleştirdi.
 
     Adından da anlaşıldığı gibi Yahoo'nun Mobage servisi için hazırlanan oyun için henüz bir detay bulunmuyor. Tek önemli ayrıntı ise firmanın çıkacak olan Final Fantasy Type 0 ile bağlantılı bir sistem kullanacağı. Oyun ile ilgili herhangi bir bilgi olmadığı için Mobage'ın Type 0'a özel bir mobile sistemi olma ihtimali de bulunuyor.
 
     Firmanın oyun için açtığı Teaser siteye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
Jurassic Park: The Game Deluxe Edition Duyuruldu Capcom, Oyunlarının Satış Beklentilerini Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xxsmilexx4

8.11.2011 22:32:28

0
Sanırım bir yanlıs anlasılma var, Final Fantasy X mobage yazdıkları bildigimiz Final Fantasy X (10 ) degil bilginize..İnceledigimkadarı ile verdigin kaynakta öyle yazıyor.. Eger ben yanılıyorsam kusura bakmayın ^_^

Haykıran Bıngıldak

28.10.2011 14:24:37

0
Rezillik diz boyu.

Chidori

28.10.2011 13:35:47

0
Yazıya bende katılıyorum.

BSC Misafiri

28.10.2011 13:05:55

0
Ersin çok güzel yazmışsın, söylediklerine aynen katılıyorum, bu konuda sende benim gibi çok dolusun galiba, Square için ne kadar olumsuz eleştiride bulunsak yine de azdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız