Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV Windows Edition Ön Yüklemeye Açıldı

 
   Square Enix, Final Fantasy XV PC versiyonunun Steam, Windows Store ve Origin üzerinde ön yüklemeye açıldığını duyurdu.

   Steam kullanıcıları tarafından belirtilene göre, indirme boyutu 75GB.
 
   Ek olarak, Final Fantasy XV'in PC demosunu halihazırda indirdiyseniz ve oyunun tam sürümünü de ön yükleme aracılığıyla indirirseniz demoya erişiminiz kesiliyor. Ancak demoyu tekrar indirerek oynayabilirsiniz. Demoda kaydedilen ilerleme tam sürüme aktarılmaz. 
 
   Final Fantasy XV'in PC demosunu aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
 
   Final Fantasy XV şu anda PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4 ile Xbox One için Final Fantasy XV Royal Edition, PC için Final Fantasy XV Windows Edition 6 Mart'ta çıkacak ve içinde tüm indirilebilir içerikler ile birlikte yeni özellikler bulunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam
Far Cry 5 PC Grafik Ayarları Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy 26 Nisan'da Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aLdacTrack

4.3.2018 21:01:00

0
Final Fantasy 15’e yeni başlayacak arkadaşlara oyuna başlamadan önce hikayeyi daha iyi anlama açısından Kingsglaive: Final Fantasy XV filmini izlemenizi tavsiye ederim. Daha sonra 5 bölümden oluşan Brotherhood Final Fantasy animesini de izleyebilirsiniz.

Draxaric

4.3.2018 20:28:34

0
7 remake videodan gördüğüm kadarıyla crisis core ff7 ile aynı sisteme sahip olacak.

Nightmare_00

4.3.2018 18:54:32

0
Battle sistemi FF tarihinin kesinlikle en kötüsü.Bu tarz rpg oyunlarında battle'ın oyunun en az yüzde 70'i olduğu düşünülürse sırf battle sistemi yüzünden PS4'de bırakmıştım.Umarım 7 remake bu sistemle gelmez.

Adol125

4.3.2018 17:06:15

+1
Millet öve öve buralara getirdi çünkü övülmeyi hakeden gayet sağlam sistemler. 8 in Junction, 7 nin materia, 12 nin Lincence Grid sistemleri günümüz için bile gayet sağlam sistemler. Skyrimde gerçek zamanlı diye havayı dövdüğün gram vuruş hissi olmayan bir sistemdense Junction gibi bir sistemi bin kere tercih ederim. Persona 5 te sıra tabanlı. Vay sıra tabanlı bu diye oyuna olumsuz laf eden birini göremezsin bile ya da Fire Emblem taktiksel-sıra tabanlı. Bazen şu taraftakini mi alsam, bu tarafa mı yönelsem şu adamı şuna gönderim; büyücüyü sağlama alim uzak dursun gibi düşüncelerle yarım saat taktik yapıyorsun hiçbir grup üyesini kaybetmeden fightı nasıl sonlandırırım diye; örnekler arttırılabilir. Oyun güzel olduktan sonra dövüş sistemi sadece takıntısı olan adamın umrunda olur. Sıra tabanlı diye Final Fantasy 9, Persona 4 gibi oyunları oynamaktan kendimi niye mahrum bırakayım?

Antikaruh

3.3.2018 22:45:43

+1
Klasik FF havasından kurtulduğu için beni acayip derecede mutlu eden bir oyun. Demoyu oynayınca felaket keyif aldım. Devasa yaratıklar, açık dünya ve bu şekerlemelerle bizim gibi FF dünyasına uzak oyuncuları da bu evrene katma çabası takdire şayan. Görsellere diyecek yok ... FF'nin o içine kilitlenip sıkıştığı, taktiksel dövüş ögeleri (ki bir zamanlar konsolların performansı yetmediği için icat edilmiş bir nane, ama bundan bihaber olan millet öve öve buralara getirdi, 2018'de bu sistemin olmaması lazım) sıradan ilerleyiş ve bolca kesinti yerini böyle bir oyuna bıraktığı için SqE'ye teşekkürlerimi borç bilirim.

mementopolis

3.3.2018 22:24:25

0
dogru diyorsun :D ..

ortamkaos

3.3.2018 22:16:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Pre Load bedava olsaydı keşke
Eh dolaylı yoldan geziyor internette

mementopolis

3.3.2018 21:41:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: ortamkaos Demo exesini pre load dosyalarına atınca oyunun tam sürümü oynanabiliyor :D:D
Pre Load bedava olsaydı keşke

ortamkaos

3.3.2018 07:29:59

0
Demo exesini pre load dosyalarına atınca oyunun tam sürümü oynanabiliyor :D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız