Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XVI PS5 ve PC için Duyuruldu

 
Sony, PlayStation 5 sunumunun açılışını Final Fantasy serisinin yeni oyunu ile yaptı.

Square Enix ve Creative Business Unit III, Final Fantasy XVI'yı PlayStation 5 ve PC için duyurdu. Konsolda PlayStation'a özel olacak.
 
Oyunun yönetmenliğini Hiroshi Takai üstleniyor. Naoki Yoshida ise yapımcı rolünde. Oyunun çıkış yapmasına daha epey bir zaman var. Daha fazla bilgiyi 2021'de öğreneceğiz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
DIRT 5 Xbox Series S Oynanış Videosu Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4'e de Geliyor, Marvel's Spider-Man: Remastered da PS5'e
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lynex

17.9.2020 19:31:39

0
Bundan önceki Final Fantasy oyun duyuruları beni hep heyecanlandırmıştır. Ama bu oyun bende bir etki yaratmadı. Yeni nesil için grafikleri düşük geldi ve FF14-15 karışımı hatta FF15 için çıkacak gibi dlc gibi duruyor Umarım hikaye yönü daha iyidir.

Cemlat

17.9.2020 00:08:37

0
Tüm parayı Nomura çekiyor FF7 için herhalde, Hiroshi ye 50 dolar vermişler gibi duruyor FF16 yapımı için. Neyse grafiklerde kaybettiğini hikayede geri kazanabilir ben zaten grafikleri takan biri değilim. Çok güzel haber heyecanla bekliyorum ama grafikleri baya bi konu olacak oyun çıkana kadar....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız