Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2 Daha Karanlık Olacak

Oyun umarız FF X-2 gibi karşımıza çıkmaz.

     Square Enix'in geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurduğu Final Fantasy XIII-2 hakkında yeni bilgi ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase ve oyunun yönetmeni Motomu Toriyama, Final fantasy XIII-2 hakkında Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Dengeki'ye bazı açıklamalarda bulunmuşlar. 
 
     Bu açıklamalarda ilk dikkat çeken nokta ise oyunun Final Fantasy XIII'e göre çok daha karanlık bir hikaye ve işleyişe sahip olması. Kısacası ikilinin yaptığı açıklamaya göre oyunun hikayesi ilk oyuna göre çok daha karanlık olacak. 
 
     Final Fantasy XIII'ün kaldığı yerden devam edecek olan oyunda, ilk oyunda bazı karakterlerin sürpriz ve beklenmedik bir şekilde tekrar karşımıza çıkacağı da belirtilmiş. Hikaye adına fazla detay verilmeyen oyunda, oyuncuların kayıp dünya Bunibelle'yı bulmaya çalışacağı söyleniyor. Kış aylarında PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan oyunda ayrıca FF XIII'ün Japonya'da çıkan International versiyonundaki Easy moduna benzer bir modun yer alacağı da belirtilmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
"CryEngine 3, Piyasanın En Güçlü Oyun Motoru" Naruto 3DS 31 Mart'ta Japonya'da Çıkıyor

Sulu Çor Kağan

25.1.2011 17:37:01

0
Hee içinde içinde..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız