Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 3D Geliyor mu?

 
   Hatırlarsanız Nintendo 3DS'in ortaya çıkmasının ardından Final Fantasy için yeni bir oyunun çıkacağı belirtilmişti. Square Enix de bu yapımı listelemişti.
 
   Şimdi ise İtalya tabanlı bir perakende sitesi olan Multiplayer.com da Final Fantasy 3D oyununu listelerine ekledi. Ancak satış sayfasındaki yapımın kapağı gerçeği yansıtmıyor ve Final Fantasy VII'dan alınmış. Fiyatı ise 49.90 € olarak belirlenmiş. Bu bilgilerin gerçek ya da sahte olduğu konusunda şu anda net bir şey söylemek mümkün değil. Eminiz Square Enix'ten konu hakkında bir açıklama gelecektir.
 
Eğer isterseniz sayfayı buradan inceleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Portable Generation Nintendo 3DS Nintendo 3DS Final Fantasy 3D leaked sızdırıldı satışta retailer ön sipariş liste Square Enix
İngiltere'nin Yeni Lideri; Mass Effect 3 Silent Hill: Downpour'dan İlk İnceleme Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

shokkul

12.3.2012 17:36:18

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo`ya genelde hep cakma ya da eski FF`leri getiriyor Square. Insallah kaliteli ve ana oyunlardan birini getirirde 3DS FF`siz kalmaz.
Şaka di mi? Ds'e ff III ve ff IV remakeleri mükemmel bir şekilde geldi. Yani bilmiyorsun bari yorum atma lütfen. Git COD GoW bf3 haberlerinin altına ait olduğun yere....

söny

12.3.2012 15:37:04

0
3d olarak çıkarsa japon pazarı bu oyunu 2haftada milyona ulaştırır son çıkan oyun vasatın cok cok altındaydı adamlar ilk 3e soktu satış rakamında bakalım birincide olur yakında

BSC Misafiri

12.3.2012 14:04:20

0
Nintendo`ya genelde hep cakma ya da eski FF`leri getiriyor Square. Insallah kaliteli ve ana oyunlardan birini getirirde 3DS FF`siz kalmaz.

Chidori

12.3.2012 12:56:58

0
Neden olmasın. 3DS'e değer kazandırır FF oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız