Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fight Night Champion Duyuruldu


 
     Electronic Arts'ın Fight Night serisi türünün en iyi ve ünlü oyunları arasında yer alıyor ve gerek grafikleri gerekse de oynanışı ile büyük dikkat çekiyor. Son dönemlerde seri beğenilmesine rağmen oyuncular daha fazlasını istiyordu. EA de bunun için kolları sıvadı.
 
     Fight Night Champion adıyla duyurulan serinin yeni oyunu kesinlikle Fight Night Round 4'ün bir ek paketi olmayacak ve 2011 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.

     EA yetkilileri Figh Night Champion'ın tek kişilikdövüş oyunlarından beklenilen kalıpları kıracağını ve dünya boks şampiyonasının drama, duygulanım, heyecan ve trajedisini başarılı bir şekilde aktaracağını öngörüyor.

     Oyunun yapımcısı Brian Hayes; EA Sports oyunundan beklenmedik şeylerin bulunacağını söylediği oyunun yeni bir modu hakkında dudaklarının mühürlendiğini çünkü EA Sports yetkililerinin gazabından korktuğunu söyledi.
 
     Yaklaşık olarak 60-65 civarında dövüşçünün bulunacağı oyunda "Full Spectrum Punch Control" adlı dövüş sistemi sayesinde seride daha önce görülmemiş yıkıcı yumruklar atabileceğimiz söyleniyor. Yapımcılar kullanıcı dostu olacak kontrol mekanizmasının "şimdiye kadarki en gerçekçi yumruk atma sistemi" olduğunu söylüyor.
 
     Özellikle yukarıdaki dövüşçünün halinden de anlayabileceğiniz gibi dövüşçülerin duygularını başarılı bir şekilde yansıtmayı hedefleyen Electronic Arts vuruş hissini de üst düzeye çekme niyetinde görünüyor.
  
      Serinin daha önceki oyunlarında şikayet edilen noktaların düzeltilmesiyle birlikte yeniden türü sevenlerin gözdesi olabilecek olan Figh Night Champion, EA Canada tarafından geliştiriliyor.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fight Night Spor Dövüş EA EA Canada Boks
Starcraft II'nin Karakter Listesi Mafia 2'den Grafiksel Karşılaştırmalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nobodyx

10.9.2010 01:30:45

0
Resim Herşeyi Anlatıyor .

acgpangea

25.7.2010 17:04:37

0
Önce, MMA'i görelim hele...

YasoDéSouza

21.7.2010 02:51:54

0
Bu süper oldu işte Gerçekten oyun şöleni yaşanıyo bu aralar

dIsAstEr

20.7.2010 17:55:31

0
Devamının gelmesi gerekirdi zaten, FNR4 çok güzeldi zira.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fight Night: Champion
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız