Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fez, Bu Ay İçerisinde PS3, PS4 ve Vita'ya Geliyor


    Geçmiş dönemde PC ve Xbox 360'a çıkıp oldukça beğeni kazanan bulmaca oyunu Fez, ilk çıkışından iki sene sonra Sony cephesine geliyor. Son dönemde bağımsız oyun geliştiricilerine desteğini arttıran Sony, Fez'in yapımcısı Polytron ile anlaşmış görünüyor.
 
    Yapılan resmi açıklamaya göre Fez, 25 Mart tarihinde PS3, PS4 ve PS Vita için çıkışını yapacak. Oyunun Sony konsollarındaki sürümü hem Cross-Play, hem de Cross-Buy sistemlerini destekleyecek. Yani oyunu bir kere herhangi bir platformdan satın alırsanız, diğer sürümlerine de erişim sağlamış olacaksınız. Ayrıca PS4 üzerindeki oyunu, Vita'nın ekranından da oynayabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fez polytron xbla xbox live arcade microsoft puzzle bulmaca
BSC Üyelerine Özel Lost Saga Kodları "Lords of Shadow 2'ye 4 Puan Vermeniz İçin Aptal ya da Kör Olmanız Gerek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locked1

26.3.2014 22:22:12

0
Oyun türünden, yapısından ve benzeri şeylerden anlamayıp yorum atan kişiler var. Eksileriniz benden beyler.

emin-hawk

4.3.2014 10:32:51

-1
Fez nedir ya Süper mario kardeşlerin beslediği bi hayvan falan mı ? Bıraksınlar artık bu saçma işleri de biz eski KoF serilerini çok özledik bu tarz dövüş oyunları yapabilirler şöyle eski günleri yad ederiz bizde...

White Death

3.3.2014 18:03:18

+1
Cross buy süper olmuş.

gesso

3.3.2014 17:39:41

0
Fes güzeldi, zordu, filandı ama en sıkıntılı zamanları daha önce gittiğimiz yerlere geri dönmek istediğimizde başlıyordu. Oyunun karmaşık haritasında nerelere gittiğimi, başka nerelere gidilebileceğini görüyordum ancak önceden vardığım yerlere ışınlanamıyordum. İllaki geçtiğiniz yerlereden geri dönmeniz gerekiyordu. Dönüş yolunu bulmak bilmeceleri çözmek gibi eğlenceli değildi. Bilakis oyundan soğutan bir tarafı vardı. Oyuna sonradan fast travel eklenmişse ne âlâ.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FEZ ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız